момчета, който няма стикер фиат форум българия да свирка щото аз ще си правя нов за външно лепене , понеже ще си фолирам джама отзад.доколкото помня sOOrry , d0b0, paralesa , Tedo че и ти май нямаш стикер , кажете искате ли поне като правя моя да ви извадя и за вас .
ае роска аз ся ям череши и ягоди Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 а за футбола в сяко едно училище има теренче да се саберем по 4-5 на отбор да ритаме 1 час малко да разпусним .... аз просто няа да издаржа повече .... аи ае да се организираме др. седмица да варим за РИБА е ...... 2-3 коли да се саберем.. багажа ,въдиции ,бира и сме там е..... ае малко по сериозниии молявиса
ае роска аз ся ям череши и ягоди Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 а за футбола в сяко едно училище има теренче да се саберем по 4-5 на отбор да ритаме 1 час малко да разпусним .... аз просто няа да издаржа повече .... аи ае да се организираме др. седмица да варим за РИБА е ...... 2-3 коли да се саберем.. багажа ,въдиции ,бира и сме там е..... ае малко по сериозниии молявиса
добре общо 4 стикера , ама кажете дали са ви фолирани задните джамове щото ако са фолирани трябва да е за външно лепене , ако ли не отвътре се лепи.аз ще си правя за външно , paralesa за тебе от кой модел?за добо ясно - отвътре ще е . а колегата null.zero ? (аз щях да ти лепя ама ти така и не дойде :mrgreen ) sOOrry ти не обаждаш стикер искаш ли ...
ха незнам , тей от днеска съм с работещ климатроник , подготвен за жегите , обаче ебати куция кон става като работи климатроника , направо ужас.. и тоя дето зарежда системата пича вика, че не ми е добре перката нещо не охлаждала добре... и така и няма да работи добре климатроника а и можело да избие някой маркуч и т.н.
ха незнам , тей от днеска съм с работещ климатроник , подготвен за жегите , обаче ебати куция кон става като работи климатроника , направо ужас.. и тоя дето зарежда системата пича вика, че не ми е добре перката нещо не охлаждала добре... и така и няма да работи добре климатроника а и можело да избие някой маркуч и т.н.
сигурно Шунта ти се ебава неще да работи на втора скорост. или има друг вариант свалят се радиаторите (само водния) и се почиства на водоструика щото може да е задръстена питата и данеможе да охлажда добе. абе в движение има добро обдухване на радиатора на климатика щото е най отпред. според мен няма да имаш проблеми! карай спокойно !
Коментар