RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тедо то при мен като дам на контакт си ми свети когато запаля тогава угасва(не я чакам да угасне и тогаз да паля) , само че проблема беше както си карам и си ми светва...аз откак ходих при Митака да видят за тая инжекция дет ми светва не е правила магарии пак.ще кажеш че се оплаши да я ***ама само така да е ... пък и то друго на ръка, вече не са такива студове.сега изкочи друг проблем ? Митак там в сервиза можете ли да ми сложите нова мека връзка(и ако да от де трябжа да си я купя) . тая нещо се разпърдяла затова така "ръмжи" мойта линейка :D
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Тедо то при мен като дам на контакт си ми свети когато запаля тогава угасва(не я чакам да угасне и тогаз да паля) , само че проблема беше както си карам и си ми светва...аз откак ходих при Митака да видят за тая инжекция дет ми светва не е правила магарии пак.ще кажеш че се оплаши да я ***ама само така да е ... пък и то друго на ръка, вече не са такива студове.сега изкочи друг проблем ? Митак там в сервиза можете ли да ми сложите нова мека връзка(и ако да от де трябжа да си я купя) . тая нещо се разпърдяла затова така "ръмжи" мойта линейка :D
Коментар
-
s00rry написа:колега мисля че имаше някакъв ефект цялата тая ... разработкаане съм я пробвал стабилно , защото при този сняг и с моите гуми ... става цяло приключение , ама ще видя сега дали ще я продавам или не ако не ... ще сменям свещите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар