Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Странно , но го прави когато предишния ден съм карал бавно с галене
    Е повече не прави тази грешка :D
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ам незнам бре тедо. трябва да я качим на компютара и то ще си покаже дали е ленива или какво е. ама най вероятно е от това. и нети работи подгряването на сондата. и малко бавно захапва

Коментар

То какво ли вече му работи Ще видим Fire мотора колко е здрав
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тедо то при мен като дам на контакт си ми свети когато запаля тогава угасва(не я чакам да угасне и тогаз да паля) , само че проблема беше както си карам и си ми светва...аз откак ходих при Митака да видят за тая инжекция дет ми светва не е правила магарии пак.ще кажеш че се оплаши да я *** ама само така да е ... пък и то друго на ръка, вече не са такива студове.сега изкочи друг проблем ? Митак там в сервиза можете ли да ми сложите нова мека връзка(и ако да от де трябжа да си я купя) . тая нещо се разпърдяла затова така "ръмжи" мойта линейка :D
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
            Тедо то при мен като дам на контакт си ми свети когато запаля тогава угасва(не я чакам да угасне и тогаз да паля) , само че проблема беше както си карам и си ми светва...аз откак ходих при Митака да видят за тая инжекция дет ми светва не е правила магарии пак.ще кажеш че се оплаши да я *** ама само така да е ... пък и то друго на ръка, вече не са такива студове.сега изкочи друг проблем ? Митак там в сервиза можете ли да ми сложите нова мека връзка(и ако да от де трябжа да си я купя) . тая нещо се разпърдяла затова така "ръмжи" мойта линейка :D
            виж ся като доидеш свалям старата виждам какъ и е размера отивам копувам точната мека връзка и ти я слагам и си готов

Коментар

колега .. утре може ли да дойда да ми почистите дроселовата клапа .. ?! и евентуално това кви парици е
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                колега .. утре може ли да дойда да ми почистите дроселовата клапа .. ?! и евентуално това кви парици е
                ами ела. ам колко пари, ще измислим нещо споко

Коментар

колега мисля че имаше някакъв ефект цялата тая ... разработкаа не съм я пробвал стабилно , защото при този сняг и с моите гуми ... става цяло приключение , ама ще видя сега дали ще я продавам или не ако не ... ще сменям свещите

Коментар

s00rry написа:
                    колега мисля че имаше някакъв ефект цялата тая ... разработкаа не съм я пробвал стабилно , защото при този сняг и с моите гуми ... става цяло приключение , ама ще видя сега дали ще я продавам или не ако не ... ще сменям свещите
                    попринцип трябва да има ефект от тая профилактика. но на всяка цена трябва да смениш свещите особено на 1-ви цилиндар

Коментар

момчета .. вали сняг! :D утре или събота на полигона ? има ли навитаци ?
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                        момчета .. вали сняг! :D утре или събота на полигона ? има ли навитаци ?
                        Аз вече се надърпах на ръчни! Закрих тоя сезон.

Коментар

начи ти си с камерата тоя път

Коментар

хах колеги аз тази вечер утапках горе снега на полигона утре е вашш ред да засявате .... и да знаете дирите м/у 2 и 3 тото ниво в драките не са мой ! )

Коментар

що бе ? да не се е метнал някой ? :D

Коментар

хахаха. аз пък може данесъм с колата ами с едно АТВ утре дай боже да запали най сетне че да попростея малко днес простях с едно 50сс. ама то няма сила да пръдне ама ко да се прави. е като го поразклатя малко и почва да се сучи като лудо

Коментар

Working...
                                X