С колегата Davide от Ланчия форума се уговорихме да направим в четвъртък една обща сбирка - Алфи, Ланчии и Фиати накуп :D Надявам се и вие да се присъедините :D Боби очаквам съдействие За всички, които не знаят, мястото е "Кривата круша" (в квартал Пишмана), ден - четвъртък, час - 19:00 Ето и снимка http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=11331
Колеги нещо не срещем съдействие от мойта секта. Кажете при вас как е Да не стане да ме срам там, да съм сам и да няма кой да ме подкрепи от мойта дружина. :D
JacK`DanielS, приятелю ..ти къде се изгуби..тея жени те погубиха.. оставяи жената и идвай в Четвъртък на Кривата Круша..Обща сбирка на италиянките..ако мога така да го кажа
ей, като гледам как вървят нещата, май скоро ще сме при вас.......да ни турнат едно газово, че тука във Варна още не са се ояли и цените са фиууууууу до небесата
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
и аз мисля да дойда в четвъртък ...... понеже съм наблизо ! ще ме вземете ли с вас да си
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
дайте ми някакв телефон , ако се оплета да се обадия на някой ! (ако не е проблем де)
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
08833407600878340760Теодор :D А накратко да обясня къде се намира : влизаш през "главния вход" за Пишмана ,отдясно трябва да ти остане бензиностанция "Панов" и Спортното училище .На първото Т-образно кръстовище завиваш наляво ,като след няколко метра пазарчето и стоянката на бакшишите трябва да ти останат отляво .След това продължаваш по едни завои и накрая до друго Т-образно ,където се намира кръчмата - една дървена барака с остъклена тераса .Дано съм те ориентирал :D До довечера :D
Коментар