Има. Някой знае ли как да смени крушка на фара на браво?
аз знам ела утре в 4 и ще оправим работата та м/у другото и аз съм там километражите ми ще станат другата седмица мамкаму. днес си сменях радиаторчето на парното мамкаму как хубаво течеше като лейка да го е*а у маата. напрао ко да ви кажа неска ми беше шибан ден! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
на мен пък незнам вече колко пъти ми светва лампата за инжекцията и нещо и антифриза ми беше понамалял мин седмица като го гледах.кой го знае от де тече , ще го *** в мама**
мамкаму. днес си сменях радиаторчето на парното мамкаму как хубаво течеше като лейка да го е*а у маата. напрао ко да ви кажа неска ми беше шибан ден! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Не ти ли е за втори път или бъркам?
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
мамкаму. днес си сменях радиаторчето на парното мамкаму как хубаво течеше като лейка да го е*а у маата. напрао ко да ви кажа неска ми беше шибан ден! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
аз пък си сложих говорителите най-накрая .Сашо и Младен ми помогнаха да стане по бързо доволен съм от тях, яко дънят сравнение с преди утре какво ще става? 4h на стадиона ? там ще съм, че за тоя месец ще ми е за последно с вас другата седмица заминавам за Русе на очни и чак февруари ще се върна
Ех аз таман ще лягам сега,дано стана до 3 4 часа. Днеска куките ми свиха 40 лева да ги еба копелетата! И то най-вече заради фара... е и заради акта и заради оборудването и заради колана и за скоростта и за изпреварването.. ама ако не беше фара нямаше да ме спрат (те си го казаха) Трябваше едно клипче да направя как си искат парите и как ме ескортираха до банкомата за да им изтегля и да им дам! (и май нямам крушка подяволите, а днеска е неделя)4 и 30 викате?
абе като се замисля .. айде да напправим срещаща от 4и30 че съм на оурок от 2и30 и да мога да смогна?Става ли ?
На къв урок си пък ти бе? Не се ли изучихте Ами хубаво 4:30 само дано някой да не отиде в 4 и да чака напразно. Абе Боби, Теодор никакви не се обаждате, да не говорим за Гената от Маги той се покри като за война.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар