Абе заваля сняг и една Ланчия несъм видял бе що тъй Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 тъкмо вчера си гледах летните гуми пък тя ква стана
Не знам какво става ама аз постоянно съм на полусъединител.То не бяха кабели да ми искат то чудо стана -10 и и доста акумулаторчета се озъбиха.Бравото от све седмици кисне навън на тези температури и колкото пъти му подам ключа пали от раз/с износена гърбица на разпределителен вал/.Владо тези дни ще е студено дай да погледнем при теб системата за подгряване на горивото и налей малко газ за горене в резервоара ,че да има нещо за горене освен водата :D
ооо аз вече карам на нафтобензин и сутрин съм стрела няма дерт ,виждам го аз Бравото леденясало е цялото горкото,и аз днеска раздавах ток на аванта в 5 като си тръгвахме на паркинга,ко да се прави
Ей , ще мрънкам на Заралии да дойдем до Казанлък, да се видим !
както го дават да вали 3 дена пак ще е интересно :D ,а Николай ще ходи в Търново направо него знам,аз в неделята чаках сумати време да отворят прохода и все едно чаках дядо коледа,пътя беше супер зле,но поне се опитваха де не го отричам
Ходих на отиване през Прохода на Републиката/пързалката на Републиката/.Заледен и неопесъчен страшна гледка ,но и опасна колкото и да внимаваш вероятността някой товарен автомобил да те размаже е много голяма.На връщане през Шипка и за пореден път се изкефих максимално на този проход много сняг ,но почистен.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Ходих на отиване през Прохода на Републиката/пързалката на Републиката/.Заледен и неопесъчен страшна гледка ,но и опасна колкото и да внимаваш вероятността някой товарен автомобил да те размаже е много голяма.На връщане през Шипка и за пореден път се изкефих максимално на този проход много сняг ,но почистен.
Видя ли за какво ти говорех миналата седмица,не е изстина направо!!пак че всичко е ок
Колеги, имам питане! По-долу на картата със стрелка съм отбелязал място, нa което моята навигация твърди, че има бензиностанция. Бихте ли ми дали инфо каква е и дали има газ (LPG)? Това е фактически като се тръгне от Казанлък по подбалканския път към София и на разклона за Павел баня.
Бензиностанциите са две едната е гердеме ойл ,а другата петролска.Получавам инфо ,че и двете вече са петролски на първата има LPG.Напълни си бутилката на ОМВ Казанлък да ти е мирна главата.
Какво трябва да се прави или вече е направено?Темата е неактивна от над 3 месеца. Отпада като важна. Ако отново стане активна - пишете на някой от екипа да я качи.Модераторски екип на fiat-bg.org
Какво трябва да се прави или вече е направено?Темата е неактивна от над 3 месеца. Отпада като важна. Ако отново стане активна - пишете на някой от екипа да я качи.Модераторски екип на fiat-bg.org
Какво става никой не пише тук?Дизели разни палят ли?Темата ако стане активна има кой да я направи важна.
На 23 и 24 март ще се състои традиционното казанлъшко авиомоделно шоу. Има какво да се види, интересно е.Мястото е летище "Кълвача", или както сега му е името, до с. Овощник.
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар