Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще чакаме резултата
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Tornado написа:
      vaskoni_1980 написа:
      VIN написа:
      Около 12:00 ако има желаещи за среща ще се чуем по телефона, и без това няма нови попълнения
      даде ли клапана на Торнадо п.п това Канго не дава ли икономий
      Не сме чували още ама имам някакви предположения за този клапан да видим какво ще излезе.shterbaka сигурно се досеща за една проба на клапан като се видях в чудо за 5 минути.Лично на моя автомобил изпробвам всеки отремонтиран клапан.
      досещам се да,беше весело
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

кво стана Насе взе ли решение или още си на пазарлък?Дидко взе ли бронята бе?като се пробваш с пистолета да я изпъваш дрънни едно телефонче ок! п.п.Наско днеска трябваше да направиш една снимка на Tornado,и да отвориш тема (невъзможни места за коли с ремаркета) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        Honda CBR 900 RR
        Suzuki GSF 400 Bandit
        1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
          п.п.Наско днеска трябваше да направиш една снимка на Tornado,и да отвориш тема (невъзможни места за коли с ремаркета) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
          Ама как и палнах гумите на излизане не е истина ,че и една кака се беше засилила да слиза и доста се уплаши.Владо качи някоя снимка на буустметъра как е станал в темата ми в дизели.Може пък някой да даде акъл как се лепят тия конзоли.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            shterbaka написа:
            п.п.Наско днеска трябваше да направиш една снимка на Tornado,и да отвориш тема (невъзможни места за коли с ремаркета) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            Ама как и палнах гумите на излизане не е истина ,че и една кака се беше засилила да слиза и доста се уплаши.Владо качи някоя снимка на буустметъра как е станал в темата ми в дизели.Може пък някой да даде акъл как се лепят тия конзоли.
            ще го снимам и ще кача няма дерт
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
              Дидко взе ли бронята бе?като се пробваш с пистолета да я изпъваш дрънни едно телефонче ок!
              да взех я.даже вече е на ремонт.другата седмица ще е готова

Коментар

значи другата седмица сложи масата,пък бронята ще я напасваме като дойде фокус Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

Нов агент имате, а ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Нов агент имате, а ?
                    дамм
                    Honda CBR 900 RR
                    Suzuki GSF 400 Bandit
                    1.9 TD 100

Коментар

Аиде спамунгери, в събота в 12:00ч. срещааааааааа ....... обичаините заподозряни да са на лице. Отсъствия не се приемат

Коментар

Дидо в събота да си налице че ония крънчанин ни се е заканил нещо
                        Honda CBR 900 RR
                        Suzuki GSF 400 Bandit
                        1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                          Дидо в събота да си налице че ония крънчанин ни се е заканил нещо
                          Които не доиде ще има наказание,...................на 400 метра

Коментар

Владо, няма се плашиш, май имам резервно турбо за тд100
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              За какво му е турбо?
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                                emzo написа:
                                За какво му е турбо?
                                представи си с 2 как ще надува без гейтове п.п. успокоява ме да натискам спокойно
                                Honda CBR 900 RR
                                Suzuki GSF 400 Bandit
                                1.9 TD 100

Коментар

Working...
                                X