@spark - все още има време - звънкай, от м.р. сме още трима поне - ще дойдем да помогнем :D аз днес си смених ремъка за динамото, съвсем друг звук вади колата Вече го няма това гадно виене на заден фон
Нищо не свърших, пръстените за халогените дето продава хит-ко изобщо не стават, пак зее от едната страна... чудя се как да го хвана. С 5-6 лепила пробвах и не ще, има към 1кг усилие, трябва да се пробива и т.н. ебаси ментетата авточасти. Наклепах гарнитурата на капака с течна гарнитура за картер, дано не олива че ми писна.
Би трябвало да е вляво от ресторант Хепи до входа на морската за пантеона. Но скоро не съм минавал от там и не знам има ли паркинг... нали навсякъде застрояват А за колко горе-долу е срещата, ако брат ми се върне дотогава с колата може и да намина..
На и аз затова питам. Там строят няколко бизнес сгради и не знам дали се влиза свободно.Срещата е за 16:00ч, но после ще се ходи някъде за по лимонадка
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Ние пък се повозихме на Линеата, даже покарах малко (има няма стотина километра). Ще напиша впечатленията си в темата в раздел FIAT. Срещата беше нормална, особено за изгладнели хора като нас. Изядохме каквото имаше Запознахме се с някои колеги и колежки от Бургас, с които не се познавахме и така. До следващия път.
...много хубава среща стана. Свалям шапка на Веско че дойде, въпреки здравословните проблеми. Крум да внимава със зимните гуми, че да не замине красивият син цвят.... ...запознахме се и с нови колеги и колежки / извинявам се на колежките, че ги напуснах най-нагло и се втурнах към чинията на Деян, ама бяхме озверели от глад... /...иначе като изключим ужасното ми главоболие през целият ден, разходихме се добре, видяхме се, хапнахме, пиинахме фанта и всичко беше супер. Деян ако не му е неудобно да ви каже какъв рекорд направи с Линеа-та... Колеги, не давайте колата си на Деян, само като му спомена името в колата и двигателят почва да прекъсва...хахахаха....Поздрави на всички и успех...!!!
...много хубава среща стана. Свалям шапка на Веско че дойде, въпреки здравословните проблеми. Крум да внимава със зимните гуми, че да не замине красивият син цвят.... ...запознахме се и с нови колеги и колежки / извинявам се на колежките, че ги напуснах най-нагло и се втурнах към чинията на Деян, ама бяхме озверели от глад... /...иначе като изключим ужасното ми главоболие през целият ден, разходихме се добре, видяхме се, хапнахме, пиинахме фанта и всичко беше супер. Деян ако не му е неудобно да ви каже какъв рекорд направи с Линеа-та... Колеги, не давайте колата си на Деян, само като му спомена името в колата и двигателят почва да прекъсва...хахахаха....Поздрави на всички и успех...!!!
Аз бих казал, че не прекъсва, а започва да мърка ласкаво. Ако сравняваме колата с жена, то Линеата изживя страхотен оргазъм . Че после и в гараж я прибрах А за разхода - тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19987&start=45
Ето обещаните снимки и от мен. Благодаря отново на "Бургас, морето и неговите трудови хора" за гостоприемността и компанията:Тук гледахме националната среща на медузите на бургаският плаж / ма ако знаете кви парчета имаше, малииии...и бяха много /Тук Деян провеждаше видео-разговор с кръстницата си, на която нищо не се отказвало......пърленките, които ще помня навярно цял живот...божееее, колко вкусни бяха:Ей ни на / част от нас / на фона на скапаното телефонно качество:
Коментар