Остава и сега да не дойда ще е срам вече Аз съм за пещерния дом в Карлуково,много хубави спомени имам от като ученик и член на пещерния клуб по онова време.Доста дупки има там. :D
Звъннах в пещерния дом.Датите 8 и 15 са свободни. Легловата база обаче е леко ограничена, не знам колко народ ще се съберем.Общо леглата са 70. Стаите са: 1 със 7 легла 1 с 14 легла 3 тройни стаи с общ санитарен възел 4 с 3 легла 8 спални със залепени 2 легла 6 с по 2 разделени легла Цената за нощувка в общите стаи със 7 и 14 легла е 12 лв. За останалите е 15 лв. Ако дадена стая бъде заета само от 1 човек, то той трябва да плати цялата цена на стаята. Ресторанта работи ежедневно, но е хубаво да се уточни меню. Варианта в Diplomat Park също не е лош - 40 лв. за двойна стая с климатик. Ресторанта е голям, сравнително евтин и кухнята е добра. Хотела не е на толкова живописно място, но поне е в "цивилизацията", ако някой свърши цигарите...Бих предложил за гласуване и двата варианта, разликата в цената не е фрапираща, всичко зависи от големината на групата и предпочитанията.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Ма вий хич не четете сайтовете, дето ги пускате "Домашни любимци са разрешени в хотелаМалка порода - 10 леваСредна порода - 20 лева"Това за Луковит.За Карлуково не знам.
Коментар