Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване 1: много гадно времеОплакване 2 : сутринта за "добро утро" ми съобщиха че служебния автобус няма да пътува защото шофьора си изгубил ключоветеОплакване 3: кашлям като за световно и не минаваОплакване 4; малкия и той е сополив и вече 10 дни не минава и не минава тая хремаХвалба ли? на фона на горните оплаквания е просто незначителна.

Коментар

Sandra написа:
      Оплакване 1: много гадно времеОплакване 2 : сутринта за "добро утро" ми съобщиха че служебния автобус няма да пътува защото шофьора си изгубил ключоветеОплакване 3: кашлям като за световно и не минаваОплакване 4; малкия и той е сополив и вече 10 дни не минава и не минава тая хремаХвалба ли? на фона на горните оплаквания е просто незначителна.
      Споко,може и да е по-зле. Малките,като са двама,купона е денонощен.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

DaLinda написа:
        Тоя ако се счупи, имам и 3ти- кафяв.Нямам синини :D Така като гледам ключа изглежда, все едно някой си е изкарал яда върху него, а всъщност даже не съм и усетила кога се е огънал... Има ли проблем да си ползвам резервния няма да го чупя и него...
        Да не би един.. единия човек да го е направил от яд че си се справила от раз ? :DЗа сутринта оплакване.. - Разхода на гориво ми е скочил драстично, а уж правих реглаж на газта... Май ще трябва да се ходи при някой "майстор" :D
        Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
        Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Днес не мога да се похваля, че съм се наспал, ама преди малко взех столче за малката като на Red Storm, обаче розово за 60 лв. + доставката
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Абе не сте ли малки още за такива столчета?
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Съвсем не... Едва се побира в кошчето и хич не и е комфортно, краката й стърчат до предните седалки... Иначе това е много яко, има и легнало положение, чак ми е да легна аз в него :D
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                Съвсем не... Едва се побира в кошчето и хич не и е комфортно, краката й стърчат до предните седалки... Иначе това е много яко, има и легнало положение, чак ми е да легна аз в него :D
                Ей го на, сега ме караш да пиша едно гомяло МРЪНМишо ме убеди да купувам детско столче Мда май и при мен е време.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

В продавалника се мотаеше едно, същия модел, обаче сиво, за момченце, ама съм го изгубил. Дали не беше за 40 лв. даже.http://www.youtube.com/watch?v=SOFN6J5_TIs - едно ревю на моделаИ разбира се да се оплача...Счупи ми се вътрешната дръжка и на 3 пъти за около 15 мин. ми се наложи да си изкарвам 115 килограмовия задник през пасажерската седалка. Ще ходя в 3 часа за дръжка до моргите, то се е видяло... Edit: Още един мрън - трябва да оправя и средния колан отзад, понеже е спекъл и няма разпъване, а ми се иска да сложа столчето в средата...
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Спускаш прозореца и отваряш и пак го затваряш? И колко килограма си, ако само задникът ти е 115? :D
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      Спускаш прозореца и отваряш и пак го затваряш? И колко килограма си, ако само задникът ти е 115? :D
                      Не става само с ядене, трябва и акъл
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Тони_Казичане написа:
                        Да не би един.. единия човек да го е направил от яд че си се справила от раз ? :DЗа сутринта оплакване.. - Разхода на гориво ми е скочил драстично, а уж правих реглаж на газта... Май ще трябва да се ходи при някой "майстор" :D
                        За съжаление изобщо не го е докосвал. И на мен ми се щеше да обвиня него :D
                        Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Развалили са хубавия сайт Auto.ru . На мен този сайт ми беше нещо като библия за техническите характеристики на автомобилите. Сега вече е с основна насоченост към покупко-продажби и е доста трудно да стигнеш точно до техническите характеристики на конкретна марка/модел. Написах им гневен отзив на развален руски, дано ме разберат .
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хвалба: залепих си гумата и ми взеха 4.30 за 2мин работа..., но друго ме учуди в сервиза имаше табела при извършването на ремонта в присъствието на собственика на колата +50% от цената :О Е не знам 4.30 нормално ли е или повече от нормалното ама това +50% само при мен ли го има в моя град БЯЛА... друга хвалба оправих си таблото вече чека ми свети дюзичката и късите :D не го бях виждал толкова шарено :DОплакване: разбирам се с майстор за ремонт оня бил зает, разбирам се със съседа ми да му ползвам канала и той ми изигра номер...
                            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                              На мене ми писна да ходя и да не карам часове. 4ти курс ми обясняват устройство на акумулатора?! WTF?! Няма никаква практика, учат ни само да смятаме, кой разбрал -разбрал. Самоподготовка, сългасен съм. Самоподготвил съм се с практика, не с теория Половината от курса ми не знаят как се мери със шублер, а като видят разглобен двигател припадат от... събиране на кръвта в члена си...
                              При мен е идентично. Това да се брои за оплакване.И една хвалбичка - прекарах два разкошни почивни дни с хубави хора
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Похвал-чудна разходка из морската градина на Бургас и няколко снимки на новото осветление на моста.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X