Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    а има хора които са на по 2-3-4-5000км
    Дай Боже всеки му.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

абе не е толкова зле че отивам на далеч въпроса е че съм си свикнал да работя около София и да си живея вкъщиа сега ще бъда по 12 дена в Сандански и по 2 дни в Банкяпросто не съм свикнал да не съм си около вкъщи
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Оплак: днес се ръзнах 220 кинта за два носача и работа. Хич не ми се даваха толко пари ама...Оплак 2: тия брокери много лъжат тяхната кожа...а и хората лакомии станали.
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Оплак:...съединителя пребуксува днес...то не като тъкмо да трябва да сменям и консумативи и да ми се изсипе и това... Хвал: няма....
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: Пристигнах жив и здрав.Оплакване: Куфарът го няма....
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Продадох Мара и ми е тегаво такова едно - много история имаме заедно... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар

Хванах папагал в работата, като този:Лъгахме се, и се гонихме половин час някъде.Оплакване: Така ми оръфа пръстите Ако никой не го потърси, си остава мой
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                  Хванах папагал в работата, като този:Лъгахме се, и се гонихме половин час някъде.Оплакване: Така ми оръфа пръстите Ако никой не го потърси, си остава мой
                  Нямаш си и идея в какво се забъркваш :D аз имам тъкмо 2 такива. Птичките са много забавни, даже ги бях приучил да ми стоят на рамото, а аз да се разкарвам с тях като пират. Като пеят се ядва, обаче ако реши да крещи ще ти издъни ушите. Успех с отглеждането... п.п. много обичат крекери, особено големите дето се продават в Била.
                  Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Off: А като почнат да пеят сутринта в 6... ))И хвалба: Палиото вече има калник
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

siluro написа:
                      обаче ако реши да крещи ще ти издъни ушите. Успех с отглеждането...
                      dimaldim написа:
                      Off: А като почнат да пеят сутринта в 6... ))
                      ужас. Нека първо съм сигурен че никой не го иска обратно, пуснах глас наоколо, пък да видим. Ако не, ще си го гледам.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                        ...Ако не, ще си го гледам.
                        Бих добавил - и ще си го слушаш Хвалба: Ми... нямаОплакване: И тая седмица ще бъда заточеник Не съм се прибирал вече почти месец.

Коментар

Акциза на метана няма да се вдига до 2020 г.
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

nikolce написа:
                            Нека първо съм сигурен че никой не го иска обратно, пуснах глас наоколо, пък да видим. Ако не, ще си го гледам.
                            Ще те посъветвам да пуснеш и в този форум/и раздел едно съобщение/обява : http://www.papagalibg.com/forum/inde...oard,27.0.html с повече подробности и координати...Знам какво е да си загубил домашен любимец и да се опитваш да го откриеш...
                            LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                            LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                            LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                            Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                            Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

veselin10 написа:
                              Акциза на метана няма да се вдига до 2020 г.
                              Ей това чукане чаках!

Коментар

Оплакване: като се загледах днес в колата... е не толкова много и нови очуквания и на места натиснато все едно с пръст... баси, някой ще ми каже това е стара кола, хубаво стара ама :D... Не е хубаво колата да не е гаражна...Някой случайно да знае ако си взема спрей същия цвят и пръсна ще личи ли спрея? Или някакъв друг вариант за скриване на дребни драскотини
                                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                                X