Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - през почивните дни свърших мнооого важни неща.Оплакване - аман от комплексари, които като не могат да имат една жена и почват да я обиждат.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Хвалба: Отивам да си купя колелоооо!!! Най-накрая намерих това което искам за парите които искам )))))Оплакване: Навън е стуууууууууд надали ще стане днес за каране....
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хваля се: направих си трета татуировка и съм много хепи ))
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Направете една тема за татуировки и си ги показвайте. Аз нямам нито една, но се радвам като малко дете, като видя красива картинка. Е, разни надписи, бодлива тел на бицепса и паяжина на лакътя, или пеперудка на рамото ми се струват доста плоски неща.

Коментар

Хвалба: От вторник до днес съм в почивка.Оплакване: Всичките дни времето беше лошо, провали ми някои планове и дните минаха много бързо.Оплакване 2: Утре пак е понеделник. Не мога да повярвам...
            Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

няма как да не се похваля Оплакване: Излезна ми джигеру....
              Прикачени файлове
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хваля се:Неделя е,слънчево е и бездействам ! http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване: нещо рязко ме хвана депресия от ден-два...Хвалбва: боря я с моя приятел Джони...Оплакване: за момента няма подобрение... Пуснал съм се по течението...

Коментар

Ако Джони ни помогне обади се на Джак Хвалба - Бях ЦЯЛА седмица в отпуск, разходих се при нашите, организирахме неволно малка форумна среща в Разград на Кауфланд, даже имашеи едно Шуменско Браво със стикер до нас паркирало/ така и не разбрахме коя е девойката в него/Мрън - Не можах да си взема контролния талон, имал съм меплатени актове и фишове, според КАТ нищо че им представих чисто удостоверение по чл. 87 от НАП за липсана задължения. - При тях съм имал и да съм им представил вносните бележки от 2011год. - ХОДИ СЕ РАЗПРАВЯЙ.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Хвалба - Бях ЦЯЛА седмица в отпуск, разходих се при нашите, организирахме неволно малка форумна среща в Разград на Кауфланд, даже имашеи едно Шуменско Браво със стикер до нас паркирало/ така и не разбрахме коя е девойката в него/
                      Тц, тц ... за една бутилка ракия, бива ли да станеш като партизанин, бе ... и на Румен ще му дърпам ушите ... Това да се счита за оплакване!
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

vital написа:
                        Оплакване: нещо рязко ме хвана депресия от ден-два...Хвалбва: боря я с моя приятел Джони...Оплакване: за момента няма подобрение... Пуснал съм се по течението...
                        Оплакване: И аз съм така от десетина дена...А не би трябвало да е така - поне нямам основание де. Иначе си правя компания с чичо Джак. Обаче дали от депресията ( по -скоро безразличие и тотална апатия ) нещо взе да не ме кефи и той последно време. Преди него бях обходил всичко де що е Карс бг и Мобиле бг. Никакъв лъч и от там.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ооо аз си цъкам само класиката mobile :DОплакване: затрупаха ме пациенти, даже ми се сърдят, че им отказвам... Развалят ми удовлетворението от свършената работа с моите пациенти. Вероятно трябва да свикна...

Коментар

ntodorov написа:
                            vital написа:
                            Оплакване: И аз съм така от десетина дена...А не би трябвало да е така - поне нямам основание де. Иначе си правя компания с чичо Джак. Обаче дали от депресията ( по -скоро безразличие и тотална апатия ) нещо взе да не ме кефи и той последно време. Преди него бях обходил всичко де що е Карс бг и Мобиле бг. Никакъв лъч и от там.
                            Пролетна умора е това ... лекува се със зелена салата с подходящото питие, т.е. викнете за компания леля Грозданка!
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

vital написа:
                              Ооо аз си цъкам само класиката mobile :DОплакване: затрупаха ме пациенти, даже ми се сърдят, че им отказвам... Развалят ми удовлетворението от свършената работа с моите пациенти. Вероятно трябва да свикна...
                              Минавай с номера "свърших опойките, ако искаш сядай"
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се оплача... мъчих се да си правя кекс, стана като пица

Коментар

Working...
                                X