Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    Банков - отваряй кръвната банка за 5 дена, докато си на острова Просто не ми се мисли какво ще е сутринта и привечер.Похвала: Събота вкарвам лодката. Ще посетя моя любим остров. АКО НЕ МИ МИНЕ ЧЕРНА КОТКА ПЪТ. :D
    Няма страшно, вчера дойдоха две опаковки К ОТРИН, трябва да стигнат за 4-5 дни.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Утре заминавам на регата Кор Кароли за 4 дена оле оле оле

Коментар

Оплакване: Отпуската почти свърши...Хвалба: Има още два дни да се припичам на моренцето
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Май ще се налага да сменям работата
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Оплакване: Абе к’во ми трябваше да си късам нервите да я пускам тая анкета в общите приказки? Нали и без това си знам какъв ще е резултата, а пък с целия си акъл и баш в тоя раздел дето е най-спамерски я пльоснах. Отгоре на всичко трябва да чета и хорските глупости...щото на българина да плюе и да разбира му дай и друго не му трябва, а така да мразя да чета глупости...то още малко и очаквам да "разбера", че колата е направо за скрап и да я давам докато не е паднала цената на желязото А просто исках цифри без пълнеж - явно много искам...ама кой каквото сам си направи...нали знаете :P Хайде сега да не съм толкова мрачен да си кажа и хвалбата:Все пак сестра ми явно ще спечели от тази цялата табота Преди това не се бях замислял за този вариант, защото Купето не ми се струва кола за жена, но кой е казал пък, че не е ?Втора хвалба:Понеже ми забавиха пицата сега хапвам на аванта. Даже и не знаех, че има такъв вариант. Чак ми е неудобно...
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Grisha_bravo написа:
              Май ще се налага да сменям работата
              Това повече ми прилича на хвалба
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Оплакване: Преждевременно приключих на скоро започната работа.Хвалба: Приключих стара и натоварваща "връзка".
                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                  Оплакване: Преждевременно приключих на скоро започната работа.Хвалба: Приключих стара и натоварваща "връзка".
                  Късметлия от всякъде Мрън, няма никъде конощип
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Слав написа:
                    Оплакване: Абе к’во ми трябваше да си късам нервите да я пускам тая анкета в общите приказки? Нали и без това си знам какъв ще е резултата, а пък с целия си акъл и баш в тоя раздел дето е най-спамерски я пльоснах. Отгоре на всичко трябва да чета и хорските глупости...щото на българина да плюе и да разбира му дай и друго не му трябва, а така да мразя да чета глупости...то още малко и очаквам да "разбера", че колата е направо за скрап и да я давам докато не е паднала цената на желязото А просто исках цифри без пълнеж - явно много искам...ама кой каквото сам си направи...нали знаете :P
                    Знаеш моето мнение за колата, но не можеш да очакваш мненията и коментарите да са само такива, каквито на теб ти харесват Хората са различни, мненията им също. Иначе всички щяха да карат червени купета. Приемай мнението на останалите, още повече, че сам си го поискал.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

S_BANKOV има, има на 1,20лв/бр.Оплакване: министрото ще идва на гости и е някаква пандемия тука.Хвалба няма засега.
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплакване: Много ми дрънчи нещо вдясно отпред, чудя се вече дали е само от биалетката...
                        Fiat Stilo 115 h.p. 2004
                        Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

В тоя ред на мисли - хвалба - окачването ми е бетон, няма тропане, няма хлопане, пу пу пуДа видим колко хилки
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплакване:тръгнах от морето да се прибирам, пък пичовете едва ли заради мене, но газта я бутнали с 10ст. нагоре, не ги е срам
                            punto HGT

Коментар

lubomm написа:
                              Хех . Сродна душа !Занимавах се някога с ветроходство .
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                                lubomm написа:
                                Хех . Сродна душа !Занимавах се някога с ветроходство .
                                А бе, ти само вълци не си стригал, май? Оплакване: Никой не иска да купи една идеално поддържана кола ...
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X