Честито да ти е наследничето, колега! Да е живо и здраво и винаги радост и гордост за родителите си!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Dimo_J написа:ПОХВАЛ...... денс в 16.25 станах баща на момче .... 4,380кг, 54 см.Да ми е жив и здрав, както и съпругата ми, която го роди по естествен път.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Dimo_J написа:ПОХВАЛ...... денс в 16.25 станах баща на момче .... 4,380кг, 54 см.Да ми е жив и здрав, както и съпругата ми, която го роди по естествен път.ФЕРАРИСТ написа:Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Аз така или инАче съм ти фен , още като видях купето на Белите Камъни , а като го чух на драга на феста само се затвърдиха нещата
Коментар
-
За Ъ-то ... ми навик от Болярския край . А за драга ...имаше си ... и ферариста изпържи двама трима и егати звука издаваше купето. Знам за скандала и даже питах оная ку*ва ли е или ман*ал ...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
2 оплаквания, онзи ден ми вдигнаха колата.Като видях че я няма там където съм я оставил, орехите ми влезнаха доста на дълбоко в тялото.Снощи бях нощна смяна на работа и все още съм 14 час подкарвам... някакво ново момиче трябва да ме смени, нямам и номер... направо.. ужасТFiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
кражба
Да се оплача Преди малко се опитаха да ми разбият павилиона нямаше ме за 15 минути не можах да си опазя документите . Сега става едно ходене по администрация книжка ,талон и поне 300 лв не и мърдат да дам .Сигурно и акта трябва да си платя да пи дадат нова книжка.Колата се води на друг човек не ми се мисли .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар