Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване : от 3 угoворки за таз вечер за бири и 3-те се провалиха
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
      Оплакване : от 3 угворки за таз вечер за бири и 3-те се провалиха
      Хората са казали, не напразно: от два стола на земята, ти от три.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Утре започвам нова работа. Ще работя по-малко, но ще вземам повече
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
          И аз искам така хахах.Оплакване: нещо ми е ковтиХвалба: живот и здраве събота отивам за шарани :P

Коментар

VooDoo написа:
            Честито!Дай Боже всекиму! Хвалба: Онзи ден ми извадиха зъб и неколкодневните болки престанахаОплакване: Днес сутринта пак усещам леки болки...гледам в огледалото и почвам да се чудя дали са ми извадили правилния зъб?! Или са отшумяващи болки от извадения зъб?

Коментар

оплакване : май нещо ми се уморяват очите като к арам вечер ,тъй като досега никога не съм имал вземане даване с очби лекари моля за съвет къде да отида на преглед :D ако нещо с годините и тия компютри съм наравил накой друг диоптър
              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                оплакване : май нещо ми се уморяват очите като к арам вечер ,тъй като досега никога не съм имал вземане даване с очби лекари моля за съвет къде да отида на преглед :D ако нещо с годините и тия компютри съм наравил накой друг диоптър
                д-р Облашка
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Риби

Да се похваля имаме си рибки бебетата 2 мм някъде Цяла нощ майка им се мъчи да ги извади .
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Хвалба: в Неделя най сетне успях да подръгна колата както си требе и съм много доволен от резултата...Оплакване: като ме завъртя шайбата в понеделник, чак днес ми остана време да се похваля... е..ло си е майката положението в бачкането. Работа на корем, за пари не се говори
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Кюнеца отзад радва И какво значи подръгна? (=измия?)Хвалбва: Глася се за риба уикенда. Малко да остана сам със РЕКАТА.
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                        Кюнеца отзад радва И какво значи подръгна? (=измия?)
                        Подръгна = почеша... Ккто се чеше кон, нали знаеш Включва миене, чистене, пастиране, настройка на пръсквалките на чистачките, подмяна на едно уплътнение + филтър купе и разни други дреболии, които никой не би ги направил по автомивки или сервизи.За съжаление у нас поддръжката на стар автомобил включва непрекъснато влагане на собствен труд, иначе не става.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                          ... е..ло си е майката положението в бачкането. Работа на корем, за пари не се говори
                          + 1
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тя мноооо арна бе Яворе, пу пу пу.Продай ми я без двигателя мрън - втора кола оглеждам дет на снимки е нъмбър 1, а на живо кенеф и половина.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              мрън - втора кола оглеждам дет на снимки е нъмбър 1, а на живо кенеф и половина.
                              Айде пак се почна Мрън за една седмица два пъти обяснявам по телефона как се сваля и какчва стартер на Лагуна и то на автомонтьори, тоя "гьол" два пъти разлепя магнитите на статора. Може ли да гениалната френска инжинерна мисъл да монтира стартера точно над изпускателния колектор и от температурата всичко става на салата.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                emzo написа:
                                мрън - втора кола оглеждам дет на снимки е нъмбър 1, а на живо кенеф и половина.
                                Айде пак се почна Мрън за една седмица два пъти обяснявам по телефона как се сваля и какчва стартер на Лагуна и то на автомонтьори, тоя "гьол" два пъти разлепя магнитите на статора. Може ли да гениалната френска инжинерна мисъл да монтира стартера точно над изпускателния колектор и от температурата всичко става на салата.
                                Утре Емо е свободен , след днешният скоростен монтаж на газова уредба. Ако не сте приключили , пращай майка ти към Разград.Дано да няма нужда де........
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X