style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
DaLinda, купи едни лети джанти, по-добре ще стоят от розовите. Надписът го оставям без коментар - на мен лично не ми допада, но стои в пъти по-добре от розовите джанти По-добре щеше да е да ги сложиш надписите на предния или задния капак, не на бронитеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Разбирам някакви надписи, но наистина по капака и красиво изрисувани като със шаблон. А това си е драсканица. Нека момичето чуе повече обективни мнения. Сега да лицемерничим да викаме "А-у, много яко"... нема смисъл. imhoThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Идеята ми харесва Ако бяха бели броните с черни надписи И джантите и огледалата ми харесват. Надали някой в София ще сбърка колата ти. Карам Мултипла и те разбирам Работата хич не е малко, но имам две препоръки.Старай се да запълниш с текст всяко празно синьо пространство останало по бронята.Използвай различни височини/дебелини на шрифта според празното място и слагай горе-долу еднакви разстояния между редове/думи.И как можа да нашариш италианска кола с испански надписи Нещо "Джозепе, тути, спагети, макарони" да беше вкарала щеше да е по-ефектно Един пример за различните височини на думите:Да се похваля, че до колкото разбрах са отпаднали таксите за управление при ипотечните кредити и да се оплача, че Слави не ми го потвърди, а каза пак да прочета...Моля, някой да ми каже, че Слави бърка http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...rediti,176629/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Татуирана кола. :P На мен също не ми допадат тези рисунки и джанти - розовелки, но определено, ако зърна тази колана пътя би ме ...разсеела да речем.ПС: Сега ще се постарая да си преведа част от написаното, че любопитство ме човърка от вътре.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не е качена тук с цел да стане обект на дискусия. Темата е за се похвалиш или оплачеш. Надписите са на испански, защото го знам и ми харесва езика. италиански не съм учила. Style34, Ако аз ти кажа, че изглеждаш като мангал и ти кажа да не се обиждаш, ти ще се обидиш ли? Надписите са правени с маркер и лесно могат да се изтрият. Плюс това предната броня е от брава, и без това ще се сменя. А за джантите и огледалата стига само да ги измия и да ги напръскам с друг спрей. Не е нов вид тунинг, идват ми идеи и си ги реализирам. За да запълня всяко място трябва да използвам още цветове, а не искам да е мн шарено.извинявам се за спамаFifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
DaLinda написа:Style34, Ако аз ти кажа, че изглеждаш като мангал и ти кажа да не се обиждаш, ти ще се обидиш ли?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
не, не си мангал в моите очи. Аз не преценявам хората през монитора. Обаче не е хубаво да даваш такива цветущи определения, поне според мен де. Най-малкото защото и за джантите и огледалата и за надписите съм си играла доста време и то почти сама. Хвалба: чакаме парички и отиваме при Дани в Дружба да прави чудеса по ФифиFifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
Style34 уникален си. Не знам колко жени има във форума, обаче с две успяваш да си в опозицияФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
DaLinda написа:не, не си мангал в моите очи. Аз не преценявам хората през монитора. Обаче не е хубаво да даваш такива цветущи определения, поне според мен де. Най-малкото защото и за джантите и огледалата и за надписите съм си играла доста време и то почти сама. Хвалба: чакаме парички и отиваме при Дани в Дружба да прави чудеса по ФифиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kay_ написа:Style34 уникален си. Не знам колко жени има във форума, обаче с две успяваш да си в опозицияThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ех, зайката се разгони. Навира се под дивана и като приближиш ръмжи, излиза хапе и се връща пак там. 30минути я гоних да я хвана.хвалба:3 дена отпуска съм +днес ергенско парти ПП. Style34 да разбирам ли, че ходил до Варна на кафеФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар