Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Леле, такава циганска кола рядко се вижда. Сори, ако съм те засегнал ама след розовите джанти тая драсканица вече е драстична...
    Ти пък Кажи, че не ти харесва и това е. С тези определения няма как да не обидиш човека. Хора и вкусове всякакви. И на мен не ми допада, но нали не е нарисувана моята броня, а на собственика му харесва бтв- Предполагам е трудоемка задача да се изрисува така.
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Уд-жасТ
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

DaLinda, купи едни лети джанти, по-добре ще стоят от розовите. Надписът го оставям без коментар - на мен лично не ми допада, но стои в пъти по-добре от розовите джанти По-добре щеше да е да ги сложиш надписите на предния или задния капак, не на броните
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Разбирам някакви надписи, но наистина по капака и красиво изрисувани като със шаблон. А това си е драсканица. Нека момичето чуе повече обективни мнения. Сега да лицемерничим да викаме "А-у, много яко"... нема смисъл. imho
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Идеята ми харесва Ако бяха бели броните с черни надписи И джантите и огледалата ми харесват. Надали някой в София ще сбърка колата ти. Карам Мултипла и те разбирам Работата хич не е малко, но имам две препоръки.Старай се да запълниш с текст всяко празно синьо пространство останало по бронята.Използвай различни височини/дебелини на шрифта според празното място и слагай горе-долу еднакви разстояния между редове/думи.И как можа да нашариш италианска кола с испански надписи Нещо "Джозепе, тути, спагети, макарони" да беше вкарала щеше да е по-ефектно Един пример за различните височини на думите:Да се похваля, че до колкото разбрах са отпаднали таксите за управление при ипотечните кредити и да се оплача, че Слави не ми го потвърди, а каза пак да прочета...Моля, някой да ми каже, че Слави бърка http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...rediti,176629/
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Татуирана кола. :P На мен също не ми допадат тези рисунки и джанти - розовелки, но определено, ако зърна тази колана пътя би ме ...разсеела да речем.ПС: Сега ще се постарая да си преведа част от написаното, че любопитство ме човърка от вътре.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Мен пък ме кефи, кола и жена с татуси винаги са ме кефели, стига да не са в стил Владимирски централ, естествено
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Не е качена тук с цел да стане обект на дискусия. Темата е за се похвалиш или оплачеш. Надписите са на испански, защото го знам и ми харесва езика. италиански не съм учила. Style34, Ако аз ти кажа, че изглеждаш като мангал и ти кажа да не се обиждаш, ти ще се обидиш ли? Надписите са правени с маркер и лесно могат да се изтрият. Плюс това предната броня е от брава, и без това ще се сменя. А за джантите и огледалата стига само да ги измия и да ги напръскам с друг спрей. Не е нов вид тунинг, идват ми идеи и си ги реализирам. За да запълня всяко място трябва да използвам още цветове, а не искам да е мн шарено.извинявам се за спама
                  Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

DaLinda написа:
                    Style34, Ако аз ти кажа, че изглеждаш като мангал и ти кажа да не се обиждаш, ти ще се обидиш ли?
                    Не. Осъзнал съм, че може да те харесват, може и да не те харесват. В твоите очи аз съм мангал, колата ти е красива. Аз ги виждам по друг начин нещата. Всеки има право на мнение. Извинявай в такъв случай. Наистина не е било с цел да те засегна лично. Ще го кажа по друг начин. Прекалено кичозно е. Според мен ще стане яко, ако в някоя печатница ти разпечатат надписи и си ги залепиш. Естествено с някакъв много як шрифт.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

не, не си мангал в моите очи. Аз не преценявам хората през монитора. Обаче не е хубаво да даваш такива цветущи определения, поне според мен де. Най-малкото защото и за джантите и огледалата и за надписите съм си играла доста време и то почти сама. Хвалба: чакаме парички и отиваме при Дани в Дружба да прави чудеса по Фифи
                      Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Да, малко прекалено беше.

Коментар

Style34 уникален си. Не знам колко жени има във форума, обаче с две успяваш да си в опозиция

Коментар

DaLinda написа:
                            не, не си мангал в моите очи. Аз не преценявам хората през монитора. Обаче не е хубаво да даваш такива цветущи определения, поне според мен де. Най-малкото защото и за джантите и огледалата и за надписите съм си играла доста време и то почти сама. Хвалба: чакаме парички и отиваме при Дани в Дружба да прави чудеса по Фифи
                            Не се сърди мила. Тук сме прями...Всеки изказва мнението си, което пък автоматично означава, че то не е канон, нито пък трябвада ти служи, като "ветропоказател". Аз съм сигурен, че ако моята щерка имаше собствена кола и свободата ( нещото, което много уважавам ) да я прави по свой вкус със сигурно щях да остана безмълвен пред "творението" и...И все пак в цветовете, в надписите и желанието ти да пресъздадеш своя свят чрез твоята кола, прозирам в теб едно будно, свободно, романтично и весело момиче, което не зачита константните възприятия. Радвам се на такива хора и макар това, което си направила с автомобилът си да не е по мой вкус, винаги бих добил представа за собственикът му. Ако си се опитала да кажеш нещо чрез колата си - успяла си, а аз те "прочетох" по гореописания начин.Не се сърди и бъди все така...различна.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Kay_ написа:
                              Style34 уникален си. Не знам колко жени има във форума, обаче с две успяваш да си в опозиция
                              То това си е вид подход, сеш ли се? Сега кафенце за извинение, едно-друго и станали хубавите спомени.

Коментар

Ех, зайката се разгони. Навира се под дивана и като приближиш ръмжи, излиза хапе и се връща пак там. 30минути я гоних да я хвана.хвалба:3 дена отпуска съм +днес ергенско парти ПП. Style34 да разбирам ли, че ходил до Варна на кафе

Коментар

Working...
                                X