Хваля се : вчера ми докараха новата кола днес ме повозиха и покарах малко щото все пак няма номера още
И? Дай подробности, де
Ами BMW E46 320d от много време ми беше мерак
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Хваля се : вчера ми докараха новата кола днес ме повозиха и покарах малко щото все пак няма номера още
И? Дай подробности, де
Ами BMW E46 320d от много време ми беше мерак
Честито! Със здраве да си я караш
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Мрън: Няма да има таблет в колата. Оказа се, че изместването на буксите за звук и музика е невъзможно, защото лентовите кабели са преценени до милиметър и някой умен китаец е решил да икономиса букси и направо ги е запоил за платките. Хвалба: Поне не съм си хвърлил труда на вятъра, след като намерих един стар калъф на телефона, махнах му кожата и пастна идеално на мястото за таблета. Така хем няма да ме е страх да не разбият колата, защото ще мога да си го свалям когато поискам.Да не е голяма дума: утре - други ден колата ще бъде сглобена , след това отива за масло, правя застраховка и от другата седмица съм с колата.
Мрън: Няма да има таблет в колата. Оказа се, че изместването на буксите за звук и музика е невъзможно, защото лентовите кабели са преценени до милиметър и някой умен китаец е решил да икономиса букси и направо ги е запоил за платките. Хвалба: Поне не съм си хвърлил труда на вятъра, след като намерих един стар калъф на телефона, махнах му кожата и пастна идеално на мястото за таблета. Така хем няма да ме е страх да не разбият колата, защото ще мога да си го свалям когато поискам.Да не е голяма дума: утре - други ден колата ще бъде сглобена , след това отива за масло, правя застраховка и от другата седмица съм с колата.
Амчи дай го на някой майстор да ти ги запои де...няма нищо невъзможно Хвал?! : Утре ще съм към Старата Загора Дано е за хубаво! Жалко, че фиата не е в кондиция та да ида с него...Което ме навежда на мисълта...някой може ли да сподели опит от смяна на тампон на предния амортисьор...т.е. е ли възможно да се извърши в домашни условия...(самия аморт вече е свален и новия тампон е купен) дали има възможност да стане без машина за свиване на пружината?
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Амчи дай го на някой майстор да ти ги запои де...няма нищо невъзможно Хвал?! : Утре ще съм към Старата Загора Дано е за хубаво! Жалко, че фиата не е в кондиция та да ида с него...Което ме навежда на мисълта...някой може ли да сподели опит от смяна на тампон на предния амортисьор...т.е. е ли възможно да се извърши в домашни условия...(самия аморт вече е свален и новия тампон е купен) дали има възможност да стане без машина за свиване на пружината?
По написаното от теб разбирам че нямаш скоби за пружини.вариант 1-купуваш си скоби(около 20лв за 2бр)и за напред ще си ги имашвариант 2-занасяш амортесьора в сервиз и за 5мин са ти сменили тампонавариант 3-очаквам голями упреци,ама ако си инат(искаш сам да си го направиш без пари)взимаш доста тел и всеки 2 навивки ги стягаш яко с телта като ги и застъпваш(това го правиш на три опорни точки-емблема на бенц)след това отвиваш гайката и си сменяваш тампона-пак ще повтора:това не го препоръчвам,защото е доста опасно,но не и неизпълнимо
А като ти превърти стержена дори като е в тампона пружината - пак ще идеш в сервиз, най-малко да ти развият с пистолет гайката Иначе може да си купиш ел. гайковерт и да кажеш дали става за такива неща, че да не се набутвам, ако не става за нищо
Хвалба купих алуминиеви джанти , ще ги изправяме и след това боя на праховото боядисване и тъка. Оплаквам се всичко се нареди с "новата стара кола " ама нямаме болтове за тия джантета помощ :/ искам да са втора употреба просто излишни 30-40 лв за болтове нямам след всичко което правихме сменяхме ......
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
А като ти превърти стержена дори като е в тампона пружината - пак ще идеш в сервиз, най-малко да ти развият с пистолет гайката Иначе може да си купиш ел. гайковерт и да кажеш дали става за такива неща, че да не се набутвам, ако не става за нищо
Работил съм с 2 електрически гайковерти(марките са различни) и съм доволен.Ако отвива с лула и шестограм,шанса да превърти е минимален.
хвалба: 3 от 4 джанти са си на мястото, огледалата също. оплакване: мъж ми не е съгласен с розовите огледала и на заплата ще ги пребоядисваме Yellow_Flash_Colorz_PDT_27
На последната снимка...защо само два болта??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 .
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
btw защо на последната снимка има само 2 болта?повече, щеше да ти хареса ако си беше избрала едни хубави тасове, че тях да боядисаш, щеше да е по-як ефектаОплакване: очаква се утре тежък ден и следващата седмица да е също тежкаKay_, бързак си ти с 5секунди
Коментар