С напречните резки,съм виждал аз само на JTD.Но дори и да е сменяно,на мен си ми харесва,даже с една идея повече от другото.
Нищо не е сменяно колега, не случайно по-горе споменах 99г. а не 98, както сам виждаш снимките в обявата колата е с с полуавтоматичен климатик (климатроник), с новата маска и табло
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
С напречните резки,съм виждал аз само на JTD.Но дори и да е сменяно,на мен си ми харесва,даже с една идея повече от другото.
Нищо не е сменяно колега, не случайно по-горе споменах 99г. а не 98, както сам виждаш снимките в обявата колата е с с полуавтоматичен климатик (климатроник), с новата маска и табло
Тези ли се водят по редки ?Излиза по ЕПЕР,че е 1999г. 03м. с климатроник(авт.климатик). Има едно дисплейче,показва температура и изминати километри,вероятно и други неща нз.Борд компиутър ли е или нещо друго ?
Тези ли се водят по редки ?Излиза по ЕПЕР,че е 1999г. 03м. с климатроник(авт.климатик). Има едно дисплейче,показва температура и изминати километри,вероятно и други неща нз.Борд компиутър ли е или нещо друго ?
Няма бордови на нито едно браво или брава...това дисплейче при палене ти показва нивото на маслото и после там темп и километри...а и като ти забие климатроника ти изписва грешка...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
За колата от обявата,нищо не съм казал.Възможно е да има такава междинна серия.За моята казвам на колегата,че незнам да ли е сменяно арматурното табло,така я купих.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Извинявай колега )) Не съм се изразил правилно...Като има някакъв проблем с климатроника или по точно с пускането му....изписва грешка там в дисплейчето нещо CLI май беше 04 или 01...хах ще те излъжа точно...но по добре да не ти се налага да разбираш...А намерих темата...виж http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23386
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Прочети разни теми за ксенона, че не е разрешен за доста фарове и куките започват да спират и глобяват, че заплашват и със спиране от движение.
Правилно!!!Замисли се.Ако няма лупи на фаровете,първо я обурудвай с такива фарове,тогава мисли за ксенон. п.п Има едни крушки на OSRAM Night Break,казват че били много добри,обикновени H1.Мисля и аз да ги пробвам,ама ще изчакам,тези да пожълтеят още малко.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Е,ше и прасна един ксенон,че много и жълтеят фаровете нещо
Купи ли я вече, че и на ксенон налиташ?п.с. вникни в думите на колегата писал преди мен.
Събота я взимам !Мисля да и сложа фарове от Марея понеже са със лупи на късите,имат ли някви разлики във монтажа идеално ли пасва или нещо трябва да се доработва?
Коментар