Може би извън темата , но вината за цапотенето със строителни материали е липсата на публичност от страна на общините . В Разград например , ако закараш под пет кубика строителни отпадъци на сметището , не плащаш нищо.Аз го научих карайки отпадъци в чували . Ако се залепят съобщения на всички входове и стълбове , няма да се хвърлят същите в дерета и реки. Нищо не пречи и да има ден от седмицата за извозване на отпадъци , а не да се искат по 20 лева за осигуряването на контейнер. ( ИМХО )
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Може би извън темата , но вината за цапотенето със строителни материали е липсата на публичност от страна на общините . В Разград например , ако закараш под пет кубика строителни отпадъци на сметището , не плащаш нищо.Аз го научих карайки отпадъци в чували . Ако се залепят съобщения на всички входове и стълбове , няма да се хвърлят същите в дерета и реки. Нищо не пречи и да има ден от седмицата за извозване на отпадъци , а не да се искат по 20 лева за осигуряването на контейнер. ( ИМХО )
В Бургас се плаща около 25 лв за един ЗИЛ със строително отпадъци.Единствено през някоя кампания за почистване е безплатно.
Аз пред оградата си чистя,и моя си двор чистя,който цапа да си чисти.Няма да бърша л.... на някой дето му е кеф да сере на улицата.Трябва по друг начин да се действа,не със тази реклама на БТВ.Що във белите държави не излизат така,защото има солени глоби и човек се замисля дали да хвърли,а и като види че е чисто ще се замисли дали да си хвърли фаса.Тук телевизията БТВ си прави реклама и айдеееееееееее давайте да чистим.
Извини ме, но това твърдение е доста глупаво! Все медиите са ви криви, или както много от вас обичат да ги наричат "журналята". Ако се беше поинтересувал щеше да разбереш, че такива кампании се провеждат не само в България. В Естония например миналата година кампанията е имала огромен успех. В "белите държави" осен солени глоби, различен тип мислене имат и доста по-високи данъци! Дай, като има мърлячи да си живеем в мизерия-не съм съгласен, някак не ме кефи!И понеже сте много светнати в медийната сфера искам да ви попитам, какво според вас спечели бТВ от цялата кампания освен, че отдели огромна част от рекламното си време за пропаганда? :D
Аз само не мога да разбера защо кампанията се казва Да изчистим България за един ден, а всички говорят само за София. Да го бяха кръстили "Да изчистим ГОЛЯМОТО СЕЛО за един ден".
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Аз само не мога да разбера защо кампанията се казва Да изчистим България за един ден, а всички говорят само за София. Да го бяха кръстили "Да изчистим ГОЛЯМОТО СЕЛО за един ден".
И аз това се чудя през цялото време.Владим: Ами незнам какво печели БТВ ама голяма реклама си направиха повечето звезди на БТВ
Защото напоследък освен за София, Варна и Бургас, за други "големи" градове не се говори. Гледам, че дори Русе и В. Търново се борят за четвърта и пета позиция.
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Владим: Ами незнам какво печели БТВ ама голяма реклама си направиха повечето звезди на БТВ
Щом казваш.@fiatmaniak ако се интересуваше повече щеше да разбереш. А иначе и ние ви обичаме вас пловдивчани, нали си знаеш? Моля темата да се заключи и отиде за смет!
Коментар