Титаните запалили колите на Бандаловски, защото отказвал да играе симулативно и все се опитвал да вкарва голове в уредените за точен резултат мачове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Играха първият и вторият в класирането и завършиха 2:2. Не виждам нищо сензационно или нагласено тук. Така ли се прави "обръщалка" в последните секунди, когато съдията всеки момент може да свири края... Тцъ, мачът беше истински и никак не лош за нашите стандарти. Лудогорец е заслужен есенен първенец! И в края на шампионата заслужено ще държат калъфките, докато футболистите на ЦСКА вдигат шампионската купа. Дано обаче се реализира проектът за източно европейска, а защо не и анадолска футболна лига . Защото нивото на грандовете ни е такова, че мястото им не е при нормалните европейски отбори.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз не виждам смисъл от уговорка в този мач - нали ЦСКА все драпат за първото място. Друг е въпросът, че грандовете ни са слаби и това е причината да не могат да удържат дори и аванс от два гола. Така и Левски без малко щяха да изпуснат Литекс, а видяхме впоследствие и Литекс колко струва. Пената недоволства, че съдията бил виновен за късното изравняване, като сигурно имаше предвид, че е допуснал изравняване, въпреки че положи всички усилия в полза на ЦСКА. Всъщност, изравняването наистина беше късно - трябваше да е още първото полувреме, а второто Лудогорец просто да си бият. Аз бих заложил по-нетрадиционно - Левски да е шампион, защото от осемте точки аванс на лидерите останаха само три, макар че в този си вид сините са безкрайно слаби. Най-добре щеше да е, ако никой не става шампион, защото равнището е много ниско, но при положение, че все някой трябва да стане, нямам нищо против и Левски да е, дори и с никаква и грозна игра :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
коцев написа:А защо Лудогорец да не е първи ,Черноморец втори ,трети Литекс ,а чорбата и Левски да гризнат дръвцето .
Коментар
-
"Аз лично, още след мача се охладих. След като водиме резултата 2:0 и абсолютно, 1000 процента бях сигурен, че този въпрос ъъ отбор Лудогорец е възможен. Но жалкото, че от другата страна, че моите възпитаници не бяха на, всичките на този процент, който трябваше да покажат. И за 10 минути не може да бъде името и да не запазим този резултат." Голям е Пената и мъдър. Говори като Нострадамус .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ogi28b написа:преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Още нещо което показва, чев моята логика има известна доза истина. Изчетете и коментарите след написаното по надоло .http://www.dnevnik.bg/sport/2011/11/...pd_-_liteks_v/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар