Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Титаните запалили колите на Бандаловски, защото отказвал да играе симулативно и все се опитвал да вкарва голове в уредените за точен резултат мачове
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Играха първият и вторият в класирането и завършиха 2:2. Не виждам нищо сензационно или нагласено тук. Така ли се прави "обръщалка" в последните секунди, когато съдията всеки момент може да свири края... Тцъ, мачът беше истински и никак не лош за нашите стандарти. Лудогорец е заслужен есенен първенец! И в края на шампионата заслужено ще държат калъфките, докато футболистите на ЦСКА вдигат шампионската купа. Дано обаче се реализира проектът за източно европейска, а защо не и анадолска футболна лига . Защото нивото на грандовете ни е такова, че мястото им не е при нормалните европейски отбори.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много романтичен поглед върху футбола. Според мен, второто полувреме Пената извади Мораеш, за да не вземе да вкара още някой гол и да обърка работата. Предполагам, че в ЦСКА нямат преводач, който да обясни на бразилците в кой мач колко гола трябва да вкарат :D
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Васко, а твоят поглед какъв е ? Ти предварително обявяваш всеки мач за нагласен и ако се получи неочакван резултат, значи си познал?

Коментар

Да, аз смятам, че класирането в нашето първенство се решава на маса предварително, от първата купена титла насам досега - последната такава на Славия. И се почна. Точните резултати в мачовете са отскоро.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз не виждам смисъл от уговорка в този мач - нали ЦСКА все драпат за първото място. Друг е въпросът, че грандовете ни са слаби и това е причината да не могат да удържат дори и аванс от два гола. Така и Левски без малко щяха да изпуснат Литекс, а видяхме впоследствие и Литекс колко струва. Пената недоволства, че съдията бил виновен за късното изравняване, като сигурно имаше предвид, че е допуснал изравняване, въпреки че положи всички усилия в полза на ЦСКА. Всъщност, изравняването наистина беше късно - трябваше да е още първото полувреме, а второто Лудогорец просто да си бият. Аз бих заложил по-нетрадиционно - Левски да е шампион, защото от осемте точки аванс на лидерите останаха само три, макар че в този си вид сините са безкрайно слаби. Най-добре щеше да е, ако никой не става шампион, защото равнището е много ниско, но при положение, че все някой трябва да стане, нямам нищо против и Левски да е, дори и с никаква и грозна игра :D
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

А защо Лудогорец да не е първи ,Черноморец втори ,трети Литекс ,а чорбата и Левски да гризнат дръвцето .
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Шоко вече е българин, и ни трябват още 5-6 бразилци та Любчо да сглоби националния :D , тогава и Бербо ще се замисли дали да не се върне да помага.

Коментар

коцев написа:
                    А защо Лудогорец да не е първи ,Черноморец втори ,трети Литекс ,а чорбата и Левски да гризнат дръвцето .
                    Коцев,за първите две места съм съгласен,но Литекса къде го буташ към Европата като нищо не прави там,то и тук е така.По добре е Славия да са трети и да видят тогава европеските отбори как се печелят пари за резултат 6-0 да речем.

Коментар

Славия е тотаджийски отбор . Заслужават по добре Локо Пловдив или Черно море . Литекса го сложих защото все пак съм ловчалия.

Коментар

"Аз лично, още след мача се охладих. След като водиме резултата 2:0 и абсолютно, 1000 процента бях сигурен, че този въпрос ъъ отбор Лудогорец е възможен. Но жалкото, че от другата страна, че моите възпитаници не бяха на, всичките на този процент, който трябваше да покажат. И за 10 минути не може да бъде името и да не запазим този резултат." Голям е Пената и мъдър. Говори като Нострадамус .

Коментар

Левски иска Гол Хуй

Коментар

Името на футболита е Гуо Хуй, но на някой му се е приискало Хуй да е гол. :D http://en.wikipedia.org/wiki/Dalian_Aerbin_F.C.
                            преди - TIPO
                            сега - VOLVO XC60

Коментар

Още нещо което показва, чев моята логика има известна доза истина. Изчетете и коментарите след написаното по надоло .http://www.dnevnik.bg/sport/2011/11/...pd_-_liteks_v/

Коментар

Някой може ли да ми даде линк къде да гласувам за футболист на годината?

Коментар

Working...
                                X