Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Кирчо ,майтап да става бре . Пък що си мисля че ако беше играл за националния отбор може би щеше да играе много по добре от някои национали .
    Много майтап ми идва вече... За другото си прав май...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

От нашата бългаска футболна деиствителност съм се отегчил,НО наближава мача на годината.Датата е 03.12.2011 Спартак Плевен-ЦСКА. За последно съм ходил на стадиона да гледам точно тези два отбора,но беше доста отдавна,дори не помня точно кога.Добре е че ни се падна такъв съперник,белким и в нашия град най-после да си поговорим за футбол както преди.Сега май при нас играят местни момчета и се надяват догодина да се върнат в "Б"група,но без пари какво ще правят там не е ясно,дано се намери стабилен спонсор.Само се чудя за кого да викам.Всички Плевенчани на стадиона.

Коментар

willow75bg написа:
        Само се чудя за кого да викам.Всички Плевенчани на стадиона.
        Какво има да се чудиш?! Естествено, че местния тим винаги е на първо място! Би било супер глупаво на мач на отбор от родния си град да викаш другия отбор, пък бил той Левски или ЦСКА.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И да се съдереш от викане ,резултата от мача е ясен. :D И аз преди 40 години съм идвал на Плевен на мач ,когато на вратата вардеше знаменития Пърчанов. :D Ех, времена , времена . :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев,не ни отписвай преди да е почнал мача.Да не дойдат на почивката в съблекалнята хората от ЦСКА и да предлагат агънца,за да паднем.Най важното е да стане един хубав празник. :D

Коментар

аз мисля, че вече в 20-тата минута на мача всичко е ясно п.п. сърца червени....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Мача е обръщалка. Сега залагат милионите в някоя азиатска заложна къща
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не позна. Ха. Ха. Ха. Или просто Х-Х-Х. Загорка честна игра истински футбол.

Коментар

Пак ли съдията не помага?nai7 , Здравей Минетко , това вече съм аз.
                    na7 flight ЗДРАВЕЙ МИНЕТКО!

Коментар

абе кво да Ви кажа - 2:2, ама като махнем червените очила - отменен чист гол за Лудогорец, несвирена чиста дузпа...п.п. некои хора днес станаха още малко по-богати
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Стратега вече не е това което беше преди 17г, и той не посмя да си признае че Лудогорец са си добри, а потърси причината за резултата в съдиите и в грешки допуснати от ЦСКА Лудогорец шампион! :D

Коментар

Кристално чисто гол за Лудогорец отменен. И цяло второ полувреме здраво подпиране - компенсация ли, некадърност ли??? Вярно - все (уж) дреболии, ама те се трупат. При нормално съдийство мачът можеше да стане чиста двойка, а може би и не. Но това никога няма да го разберем. С оглед съдийството през този полусезон, картинката е ясна. Отново бутаме сините към шампионската титла. Единствените, които могат да развалят заверата са от Разград, ама ще (се опитат да) им намерят цаката.Колега, raoccars -- честито. Мисля, че Пената е прав за съдийството през второто полувреме, но също така мисля, че Лудогорец беше по-добрият отбор през по-голямата част от мача. Пак казвам, мачът можеше да е двойка.
                          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Момчета ,футбола е бизнес и дебеловратите това ги интересува. До 2:0 ЦСКА правеше каквото си искаше . Второто полувреме се отказаха да играят и за капак Пената извади голмайстора за да не вкара я трети гол и да развали нагласения резултат.Последните 5 минути да играят така безобразно червените не е от не можене а от това че трябваше ония да изравнят .След 2:2 и двата отбора се укротиха сакъм да не вземи я някой да вкара . За резултат 2:0 на полувремето и за 2:2 накрая сигурно залозите са бая големи .

Коментар

Благодаря vesko :D Колега коцев ти сериозно ли го мислиш това за Пенев?Ще настроиш феновете срещу горкия старец.Според мен, както по-горе казах Стратега вече е уморен, и изваждането на голмайстора бе породено от неговата увереност в победата.И не разбрах къде видя ЦСКА да правят каквото си искат.Ако някога си ритал топката, би трябвало да знаеш че такива ситуации се случват навсякъде по света.Така, по твоята логика футболистите на ЦСКА са знаели че трябва да завършат 2:2, тогава защо ще вади "голмайстора да не вкара трети гол", а не му каже просто да не вкарва Не казвам че ЦСКА са слаб отбор, нито твоя Литекс, но когато нещо хубаво се роди в България не му придавай непременно криминален характер

Коментар

Така да бъде . Не оспорвам нищо на казаното от теб. Заслужават похвала играчите на Лудогорец за стръвта с която играха до края. Аз само се спирам на последните десетина минути на мача. Преди Иван Стоянов да вкара изравнителния гол два пъти защитата на ЦСКА го оставяше на същото място самотен да стреля . Първия път се омута с топката в краката си , втория път би силно но покрай вратата и вече третия път вкара.Къде беше национала Бандаловски да го варди като това е неговата зона ? Защо напусна Радуканов??? Може би защото не искаше да играе по свирката на собствениците които определяха резултатите какви да са.А и дали босовете на ЦСКА не са заложили някъде крупна сума пари за Шампион да е Левски ???? Незнам ,нямам доказателства но се прокрадва и тая мисъл. Реално погледнато на мен ми е все тая кой е бил ,кой е паднал и кой ще е Шампион. Чета вчера че Бандаловски ще подновял договора ама срещу 20 000 евро. Така че хич не ми е жал че неговия отбор е загубил точки вчера . Даже още по хубаво щеше да бъде ако въобще бяха загубили мача . :D

Коментар

Working...
                                X