Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Много ясно се вижда, че няма никаква засада при гола на Дембеле...
    Снощи в "Шоуто на Слави" Батков призна, че джуките на Дембеле са били в засада :D .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да си признаем честно Левски през последните 15 минути ни надигра . Както и да е ние сме милостиви хора и гледаме да има малко радост и в чуждата къщичка . Каква щеше да е файдата да бием на Левски както ЦСКА го посече насред Герена ??? Никаква . Левски пак щеше да си остане втори и Литекс първи. Но нали сме прости селяни в начина на живот е заложено да не се присмиваме на чуждите неудачи, а с каквото можем да им помогнем да ги преодолеят . И ето дадохме на Левски, а те взеха че вирнаха уши уж съ голямата работа . Затова наесен като ни паднат ще ги зашлевим така както ние си знаем, та да млъкнат както мълчаха два месеца след боя нанесен им от ЦСКА .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

snake написа:
        sugarboy написа:
        Много ясно се вижда, че няма никаква засада при гола на Дембеле...
        Снощи в "Шоуто на Слави" Батков призна, че джуките на Дембеле са били в засада :D .
        Е, щом този път са били джуките, може - аз все бузите му забелязвам как се ветреят. В интерес на истината, има демараж, момчето, ама иначе, малко с ботушите я овладява, добре, че все го извеждат така, че да не е нужна много-много обработка...
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ако за някой от головете на сините има съмнение -- това е втория. Първия е 100% засада, видя се още по време на предаването. Понеже никой не намери за необходимо да ми отговори за Емил Спасов ще си отговоря аз -- Левски. Интересно, дори той призна, че влизането на Милиев в краката на Дока през второто полувреме си е чиста дузпа....
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

A тоя цветков заслужаваше не по-малко червен картон от Минев... Още 1-то полувреме
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Верно е че Цветков трябваше да бъде изгонен още преди да почне мача . :D Абе с една дума никой не може да спори със моралните Шампиони. Отбора на народа е над всички .

Коментар

Разбира се.Мr. Коцев , ти май заради "ловешката ракия" ги защитаваш толкова
                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Абе, този Бай Ганьо... няма да се учудя, ако след някой и друг ден Левски отпадне от някой в евротурнирите, например от Тампа Бей Майти Дъкс, прмерно, и Б.Г. да каже "Ние сме моралните носители на купата на Лига Европа".

Коментар

Това за моралните шампиони е ... една мн. дълга Стара тема подхваната от преди няколко години ,от едно отборче.

Коментар

Со сигорнос !!!

Коментар

Абе за яд си е работата . Аз като виден привърженик на Литекс още ме е яд че поне равен не завършихме на Герена . Вече няколко нощи сън не ме хваща от яд. Ето утре ще набием Славия и вече и на практика сме Шампиони обаче някакси не ми е радостно.Въобще и титлата няма да ме зарадва . Само победа над Левски би ме зарадвала много, дори и да сме последни в класиранет о. Ама мъка , голяма мъка ме налегна ,но няма как шъ я търпя.

Коментар

Ние винаги сме моралните шампиони, така че реалната титла винаги трябва да минава през победа над нас :D
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Е па есента нали ви напердашихме тук в Ловеч. :D Тъй че истинския Шампион сме ние селяните Ама май както е тръгнало и следващата година пак ще сме Шампиони .

Коментар

Този сезон освен любимците ми от ЦСКА подкрепях и Калиакра. Най-вече защото много обичам да ходя на Каварненските рок-фестивали. Така че знам "възхода" на градският стадион. Оценявам също така и усилията на Цонко на данправи и стадиона, и футбол да има, че и фестивали и концерти.Но той се о**а с този цирк и подаряването на 3-те точки на синия отбор...Тази година освен, че пак ще подкрепям ЦСКА (Коцев, ще ме извиняваш, но ние сме на ред за шампионска титла ), ще подкрепям и Лудогорец, макар че никога не съм ходил в Разград, само съм минавал от там.Ще е хубаво, ако някой колега от Разград разкаже какво става там с футбола и намеренията на Домусчиев.

Коментар

От тая трънка Разград няма да изкочи заек . Тоя бандит Домусчиев затри завод Балкан в Ловеч където работеха 5 000 човека а сега са около 300. Всичко на скрап и се нагуши с пари . Тъй че от менте милионери нищо не става . Не че и Гришата е цвете пък и какво да се очаква от бивши спортисти борчета . Колкото до титлите ,каквато ми е била на ползата че Литекс е шампион ,такава е и на тебе загубата че ЦСКА ще е трети .

Коментар

Working...
                                X