Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как постъпвате, ако паркирате, а след това някой ви запуши?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    ////Punto//// написа:
    Не е мое мястото, но когато не можеше да се паркира отгоре, и аз го пригодих за паркиране, всички ми се смееха и ме сочеха с пръст от балконите. Когато мястото стана добро за паркиране, идва и паркира наготово. Ако беше слезнал да копае с мене - да. Ама аз да го направя и да паркира някой друг, няма да стане. Ти може да споменаваш майка ми, ама и с мене не може да се излезне на глава. Повярвай ми, няма да излезнеш ти победител от спора. Аз не съм прав, защото мястото не е мое, но защо не слезна да помогне? Вместо това стояха всички по балконите и ми се смееха. Аз си донесох чакъл, заравних си го, натъпках чакъла за де не е кално, и да дойде и да се бодне некой гостенин на столицата. Е няма да стане. Повярвай ми.
    Искаш да кажеш, че си направил НЕЗАКОНЕН строеж, като си настлал с чакъл общинско място?А разрешение от общината взе ли за да настилаш чакъл?Ами ако паркиралия на "твоето" място не е от блока ти, ами съм аз, дошъл за малко в града ти. Дори и представа си нямам, че точно ти си заравнил това място и си го смяташ за твое. Все за спазване на законите говорите, а всички сте закононарушители Аз поне си признавам
    Каквото и да си говорим, собственическото чувство ни е дълбоко в природата и независимо дали сме прави трудно може да се изкорени. И аз като колегата съм насипал с един съсед чакъл в задния двор на блока и негласното споразумение е там да спираме само ние, защото видиш ли, сме инвестирали на земя, която не ни принадлежи. Не е правилно, но се усещам, че като видя някой друг спрял на въпросното място нещо ме "пристяга под лъжичката" :D
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Working...
    X