Е колеги за голямо мое и на цялото семейство съжаление доброто старо ТИПО си отиде. Със перфектен мотор нова скоростна кутия и съединител типото сам самичко си тръгна. Както си стоеше на улицата на селото изведнъж сам само се изключи от скорост и потегли по баира и се нацепи най-необезпокоявано в друга кола челно и то с поне 40км/ч(измина поне 150м по доста стръмен наклон). Щетите за двете коли са радоатори маски калници фарове...
в общи линии и двете с ремонти за по около 600-700лв. По тази причина ще го продадем на части и скоро ще пусна нова тема със снимки и цени. Положителното от цялата работа е, че ще си купя нова кола а бравата ще я оставя на баща ми ,че и той като мен без возило не издържа. Въпроса ми към вас е понеже се колебая между Стило 1.9ЖТД и 1.9ЖТДм 2 врати и алфа 156 2.4ЖТД. Какви са вашите коментари за колите? Аз съм най-запален да взема 140 коньовото стило, но още съм на кантар дали да не е 115, а и 140 се намира доста трудно. Алфата ме блазни откъм лукс и приятна возия поне така си я представям, но пък ми е доста голяма и тези 136 коня незнам дали няма да и идват доста малко при нужда.

Коментар