Оплаквам се:И аз бях настигнат от дългата ръка на закона. Снимка на една хубава Ланча ми дойде по пощата препоръчано, заедно с фиш за 50 лв. (ако платя бързо - 35 лв).Установена скорост 63 км/ч при ограничение 50 км/ч, на широк булевард с 4 ленти в промишлената зона на Сливен. 20 км/ч толеранс - друг път (така чух по радиото) От 10 км/ч нагоре си снимат. И работят много бързо...в събота са ме снимали, от вчера снимката ми е в пощата.Толеранса вече е 10 км/ч. КАРАЙТЕ БАВНО!!!
А сега де.Де са тия камери на КАТ в населени места?Нали уж бяха по главните пътни артерии.Или са те снимали от патрулка?Там толеранса май е 10км.
Е и ние си имаме камери бе
имаме ний... скатаджийски камери... ако има нещо ши ви кажа
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Хвалба: Утре по това време ще пия кафе в Лондон :D Оплакване: Ще изпусна доста празници...
Много поздрави на кралицата... Да не ходиш на сватбата на принца?И аз мисля едно посещение пак на Кралството, ама вероятно на есен. И този път може да поостана.Хваля се - днес съм в много хубаво настроениеОплаквам се - получих едно любовно писмо от данъчните... обясняват се в любов към парите ми... хм. Дори не успяха да ми скапят настроението.
Хваля се:Вече съм с Фиат Купе отдавнашната ми мечта.
Честито, много безаварийни километри снимкиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии и
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
М" чи тъй, както бяхте писали излезе, че не знаиш кояй столицата на Англия ве..... Пък то .... ти си знаел крайната дестинация на "Пантелей - пътник" И, за да не съм съвсем спам:Аз никога не съм ходил в Лондон и в USA /бройте го - оплакване/
Ще предам поздрави на Краилицата, а след това се надявам Обама да ме приеме на празнична вечеря,че миналата година беше в командировка и се разминахме :D
Коментар