Хвалба - направих първата си 30 мин кардио тренировка за 2011г.
То вече месеца мина, а ти чак сега я направи. Аз вече само за тая година качих по 1 см. на ръцете.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Добър ден!, хайде да вдигна малко темата:хвалба:2 дни командировка-вярно бая работа, ма и бая запой хвалба: колата от 2 дни е готоваоплакване: прибрах се късно снощи и не можах да мина да си я взема...днес ще е
Оплаквам се: Продадох си Коша за 1300лв. Беше четвъртия ми подред Фиат, малко ми е мъчно...Хваля се: Заминавам за Лондон на 5-ти Февруари и ще се върна догодина
Хваля се: на 25,26 Февруари ще ходя в Стара Загора, вчера дадох парите.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Хвалба...май няма нищо за хвалене освен, че започнах сериозни рокади по позициите на работното ми място. Ще е за добро. Оплаване...очаква ме много тежък уикенд на работното място.Оплакване 2...всичко е свързано с работа... искам бира, ПКС, плаж и водорасли в шортите...(може и някоя руса цицореста мадама до мен) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
да се оплача : след като се върнах от зъболекар, преобличайки се бам силен удар по главата полилея ми падна точно на главата още едно оплакване : цял следобяд го поправях
Оплаквам се:Имам един полюлей който е със 8 лампички 20 вата които постоянно изгарят или не правят хубава маса и кабелите почерняват.А се сещам като стане вечер,че е трябвало да го сменя и това всяка вечер :D :D :D
Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар