Петък вечер.Ришкият проход.Дупка.Две криви джанти от дясната страна.Неделя.Луд гумаджия=20 лв. ремонт на джанта Понеделник.Гумаджия в криза=26 лв. ремонт за двете джанти
Петък вечер.Ришкият проход.Дупка.Две криви джанти от дясната страна.Неделя.Луд гумаджия=20 лв. ремонт на джанта Понеделник.Гумаджия в криза=26 лв. ремонт за двете джанти
Абе Краси де ходиш по тия чукари?Аз за изправяне на 2 стоманени джанти от които едната почти V образна + баланс на едната 6лв.Направо се учудих за тия пари.Това в Чирпан на изхода до циганската махала.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Абе Краси де ходиш по тия чукари?Аз за изправяне на 2 стоманени джанти от които едната почти V образна + баланс на едната 6лв.Направо се учудих за тия пари.Това в Чирпан на изхода до циганската махала.
Митак,кат не съм вземал мома дето и е по-близко селото....Имахме разправия,от ония свинските,дето после висят на един прът.Късмет,че гумите не са мръднали.Тия фулди за трети път им кривя джантетата и все без последствия за тях.
Митак,кат не съм вземал мома дето и е по-близко селото....Имахме разправия,от ония свинските,дето после висят на един прът.Късмет,че гумите не са мръднали.Тия фулди за трети път им кривя джантетата и все без последствия за тях.
Е щом е такъв повода може!И на мен на моите ми беше интересно как нямаше балон след този зверски удар в една дълбока дупка!Аре стига сме спамили и да знаеш,че балканските моми грешка нямат! Скоро като се видим ще се хвалим повече.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
На мен за алуминиева джанта вече 2 пъти ми вземат по 15 лв за изправяне. Това включва демонтаж на гумата от колата, сваляне на гумата от джантата, изправяне на машина, после пак монтаж на гумата, баланс и монтаж на колата.Мисля, че е нормална цената.
Оплаквам се: Цял ден и вечер нета ми прави проблеми. Ту спира ту тръгва,ту спира ту тръгва.Шибани БТК !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Краси, ето за това аз вече за Русе минавам през Варна... ама като не питаш И ще споделиш ли на ухо къде е гумаджията в криза, че ще ми подаряват 4 джанти 15-ки от Купе, двете са криви...Оф топик - хваля се - снощи оправих единия зъб... другия - живот и здраве - другата седмица...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Краси, ето за това аз вече за Русе минавам през Варна... ама като не питаш И ще споделиш ли на ухо къде е гумаджията в криза, че ще ми подаряват 4 джанти 15-ки от Купе, двете са криви...Оф топик - хваля се - снощи оправих единия зъб... другия - живот и здраве - другата седмица...
Не ходих чак до Русе .Село Подвис,още в началото на кошмара.Гумаджията е в Лозово,до новата детска градина,до дизеловите майстори,третата пресечка в дясно.
Оплаквам се : Болен съм. Хваля се:Баща ми има имен ден.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Хвалба - 5 дни в неравна борба с коварния вирус, мога да кажа,че резултатът е 1:0 в моя полза! Хвалба - 8 дни без алкохол! Ъъъ, всъщност, това е оплакване! Хвалба - довечера отивам да пеяяяяяяя! Ихуууууу!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар