Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    blagun написа:
    Оплакване: лошо ми е..... повръщам за 4ти път
    Емо, кака, ми то се пие с мярка, бе мойто дете!
    Абе пия с мярка, ама нещо не ги премерих нещата този път ....
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Оплакване - стуууудддд....даже и за шейни не става:
      Прикачени файлове

Коментар

http://issuu.com/toshibaseei/docs/v2...timeВижте 12-та страница :PСпечелих и няк’ва камера ... Няк’си ... не заради камерата, а просто идеята, че съм спечелил ... зарадва ме, привсе другите ядове ...
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ай чиститу, със здраве да си снимаш! :D Хвалба - много съм доволна от днешния ден - пътуване, разходка, свършихме полезна работа, видяхме се с приятели на маса, хапване, пийване... Заредих се с положителна енергия!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Хвалба:Щастлив съм,че се състоя коледната благотворителна инициатива на ОРГ-а.Да се оплача:Не успяхме да се нагласим така,че да присъстваме на мероприятието.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

То за оплакване или за хвалене незнам: на нова работа съм от 1 седмица и вече няма нощни смени. Вече работя и почивам като повечето около мене.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                То за оплакване или за хвалене незнам: на нова работа съм от 1 седмица и вече няма нощни смени. Вече работя и почивам като повечето около мене.
                Е всяко зло (ако е зло) за добро .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Айде и аз да се похваля
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Айде и аз да се похваля
                    Мила, родна картинка! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Колко инча/литра/ са ти гувуритилити? Туй в кофата зеле ли е? Ам в чантите ко има? Да се похваля: много съм доволен от зимните си гуми. Времето предложи възможност за пълен тест в зимни условия.

Коментар

=Rudi= написа:
                      krasio_79bs написа:
                      Айде и аз да се похваля
                      Мила, родна картинка! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Колко инча/литра/ са ти гувуритилити? Туй в кофата зеле ли е? Ам в чантите ко има? Да се похваля: много съм доволен от зимните си гуми. Времето предложи възможност за пълен тест в зимни условия.
                      Оигинален коментар
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

В кофичката има мезелъци.Зелето си седи на терасата.2х50 литра. Нека е зима
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се: Утре пак на работа п.с. Краси .........завиждам ти ей такива две басчета ми трябват и така ще запея че......

Коментар

Хвалба - утре започват последните ми 4 работни дни за таз година :P
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - шибан, скучен ден!Хвалба - ще хапна торта и всичко ще мине!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Оплакване - шибан, скучен ден!Хвалба - ще хапна торта и всичко ще мине!
                                Торта пък от къде? Оплакване: тая кола как не и омръзна да замръзва всяка нощ?
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X