Оплаквам се:Днес бях оставил колата пред вкъщи и някой е решил че може да порисува по нея и ми е направил предния ляв калник и левите врати на гъз,като е драл много дълбоко.Сега се чудя кво да я правя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Да се жалвам :За има няма 5000 км. лагерите с маншоните на полуоските ми взеха да сълзят . Доляха ми 300 гр. масло в скоростната кутия и се мъча да не мисля за проблема , ама не става.....
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Двойно оплакване.Изтекоха 5 литра домашна ракия от спукана туба.Изтекоха в Мареята,вътре е като казан за ракия в момента.
Ракията ще изветря и след седмица две даже ще си забравил. На мен преди 2-3 години ми бяха изтекли 10 литра нафта в багажника. Още си мирише, въпреки че всико е сваляно и прано няколко пъти. Добре, че беше лятото Сутринта бях неприятно изненадана от предната си лява гума. Добре, че този път имаше кой да ми помогне и ми се размина возенето в адския транспорт
Хвалба - зарадваха ме с хубава новина за Нова година, дано утре да чуя още една и всичко да мине по вода!Още една - хапвам пица "Бягащо пиле" от Дон Вито пред компютъра. И още една - преди малко избегнахме удар в друга кола, благодарение на адекватната реакция на fihi!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хваля се.....отивам за два дни на планина. Малко да промия мозъка, че от проблеми и напрежение вече ще гръмна. Ето как започват нещата......очаквайте пътепис:
Коментар