Да е жив и здрав малкия Станимир за радост на мама, тате и кака! П.П. 3800 гр. 52 см информацията е лично от бащата, майката и бебето са добре! пу, пу, пу, да не са им уроки
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Виноват,не съм разбрал.Беше доста шумно около мен. Обещавам лично да почерпя при първа възможност.За моя Мирослав,за Жоровата(Blue Storm)Маргарита,заЕлица(Slavi Lancia) и за Станимир.Засега сме две на две.Две момчета и две момичета.
Виноват,не съм разбрал.Беше доста шумно около мен. Обещавам лично да почерпя при първа възможност.За моя Мирослав,за Жоровата(Blue Storm)Маргарита,заЕлица(Slavi Lancia) и за Станимир.Засега сме две на две.Две момчета и две момичета.
Ние имаме по едно от двете! Иван и Калина, малиии, колко потенциални сватове... Е, малко сме в покрайнините на Пловдив де,но нищо! Да се оплача - днес направих един спринт до детската кухня в това гадно време.Хвалба - успях да се класирам и да взема храната преди да затворят. :D Хвалба - вече ми е монтиран конвекторът и ми е топличкооо... :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Супер, карал съм такова s-line s 18ки, спортно окачване (фабрично) не мърдаше от пътя. Страхотен автомобил.Оплакване - завиждам му на _жоро_
Да е реактивен, да е реактивен... колко да е реактивен двигател на въглища. Нямате място тука гоуфъри - печкаджии. Беги с тоо кюмюр, че ми омирисахте. Одити у Перник.
Коментар