VooDoo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
Оплаквам се:Тази вечер закъсах с колата.За пореден път газовия клапан ми изпуска газ,а бензиновата помпа е сдала багажа.Късмет,че бях с приятел,който ме дръпна с негавата кола ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Голяма хвалба - днес бяхме на "лов за печати"!Събрахме си всички от София ( става дума за 100-те нац. обекта).Голямо оплакване - страшен хаос цари по тези "обекти", упътваха ни грешно, държаха се отвратително на някои места, направо съм възмутена!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Голяма хвалба - днес бяхме на "лов за печати"!Събрахме си всички от София ( става дума за 100-те нац. обекта).Голямо оплакване - страшен хаос цари по тези "обекти", упътваха ни грешно, държаха се отвратително на някои места, направо съм възмутена!!!
Объркват ни цялата бройка с печатите
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Ами правиш ни едно 3-дневно гости и си готов!Ще се цаня за гид, вече знам кое къде е!
Много рационално изпoлзвахме последния ден от дългата отпуска на fihi!
Откога мрънкам за тези печати.И за друго си прав - моите уважения, но музеят на спорта в Националния стадион е абсолютна тъпня! Сега ще ми наскачат всички футболни фенове.
И с тези промени в графите, печатите и обектите...голямо мазало! Днес в криптата на "Ал. Невски" щяха да ме набият, защото вече са отпаднали от този проект и не ми дадоха печат! Абе...и тук мога да напиша дисертация!
А за отвратителното отношение даже не искам и да пиша повече!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване:тоя Дир е пълен със шизофреници,които само търсят да ти качат нервите!Пфу,еб..и и откачалките се подвизават по форумите!То да ме пита и мен човек кво правя там??!Оплакване:бе днеска изригвания ли има,че пак почнаха да карат като смахнати?!То не бяха засичания,натискания,бибиткания,задръствания??Ужас просто!?1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
хвалба и оплакване: на щанда на АИ в Панаира съм цяла седмицаоплакване: краката ми се скапват от стоене права на 10 см токоплакване: Пунтото освен смяна на масло се нуждае и от смяна на съединителоплакване: Типото има отечка някъде и губи ток + това днес му падна гърнето и се прегъна на 2оплакване: нямаме читава колаоплакване: опуках си всички париняма ли друг живот с X6 , къща на плажа и несвършваща банкова сметка ...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Irka_fihi написа:Голяма хвалба - днес бяхме на "лов за печати"!Събрахме си всички от София ( става дума за 100-те нац. обекта).Голямо оплакване - страшен хаос цари по тези "обекти", упътваха ни грешно, държаха се отвратително на някои места, направо съм възмутена!!!
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
VesMil написа:Добре де,като се съберът тия печати к’во става?Някъде към 50-60 сме ги събрали май.....Оплаквам се: тая вечер с Емо-Феникса гледахме свещите и кабелите на Алфата.....кабелите са за смяна
Хваля се: май намерихме от Алфа форума читави на сносна цена
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
От една страна оплакване от друга хвалене.Сменям газовата бутилка на колата.Оплакване,щото пак пари точно,когато не му е времето,от друга,вече пък резервната гума ще си е на мястото(старата бутилка е тип ’’резервна гума’’,а новата бутилка си има и паспорт,за разлика от старата.И още едно оплакване:Бензиновата ми помпа е сдала багажа.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар