Да се похваля - изкарах 1 седмица из Родопите.Взе й се душичката на Синята птица по баирите с цялата фамилия и едно ремарке багаж. Утре ще смятам разхода на гориво и ще се хваля или оплаквам Равносметката - над 1100 км. без нито един проблем от Пунтото!Извод: трябва ми нова, по-голяма кола!!!
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Оплаквам се: във вторник съм на поправка на един изпит, а онтово нищо не знам.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Не знам, хвалба ли е, или оплакване...Следващата седмица започва поредният епизод на "Мисия моят дом" на двора - цялостен ремонт на лятната кухня. И трябва да стане в рамките на месец...
Оплаквам се: Купих 2кг. сирене и не знам какво да ги правя
Давай ги насам, да видиш...огретен с картофи и сирене, пълнени чушки с яйца и сирене... Много ’убав аватар имаш...зарчета ли джуркаш?Да се оплача - днес цял ден пак "шетане" из къщи, а сега пък чакам fihi да си дойде с Калина от болницата, че е с 40 градуса температура и пак ще се зоба антибиотик. Онзи ден пък другият дзвер беше с температура, оффф, открихме сезона на болестите!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Много ’убав аватар имаш...зарчета ли джуркаш?
Май не са зарчета!
Всичко е до това колко ти е развинтено въображението. Ирка, тя майка ми каза купи сирене..и аз..купих сирни..ама са поулях. Аз от къде да знам колко изглеждат 2кг. сирене Аз като онез мангалчета дето пренесли 10тона релси и питали баща им как така са ги пренесли, а той отговорил, че те не знаели колко тежат Като ги занесох вкъщи тея 2 торби със сирене, майка щеше да получи инфаркт
Понеже незнам дали е за хвалене или оплакване просто ще си споделя Днес тръгнах в 09ч от Добрич, минах през София - Пазарджик и сега съм в Бургас. Всичкото това го изкарах аз с двете си ръце...пристигнах в Бургас към 00ч. Като от Добрич до София карах бус а от София до Бургас бях с Фуфу общо незнам колко километри ама тая България вече за нищо я нямам... Х Та добре заварил Бургас
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Хваля се : неска ходих да зареждам бензин ( колата ми беши малко преди резервата заредих за 20 лв ) качвам се в колата стрелката на половината ....... и платих 20лв И нямам проблеми с датчика за бензин !!!!!!!!!!
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Да се похваля - изкарах 1 седмица из Родопите.Взе й се душичката на Синята птица по баирите с цялата фамилия и едно ремарке багаж. Утре ще смятам разхода на гориво и ще се хваля или оплаквам Равносметката - над 1100 км. без нито един проблем от Пунтото!Извод: трябва ми нова, по-голяма кола!!!
хваля се - разход 7.5 л./ 100 км. газ. - доволен съм!още не е свършила бутилката - разхода ще падне още!п.п. хваля се!
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Много ’убав аватар имаш...зарчета ли джуркаш?
Май не са зарчета!
Всичко е до това колко ти е развинтено въображението. Ирка, тя майка ми каза купи сирене..и аз..купих сирни..ама са поулях. Аз от къде да знам колко изглеждат 2кг. сирене Аз като онез мангалчета дето пренесли 10тона релси и питали баща им как така са ги пренесли, а той отговорил, че те не знаели колко тежат Като ги занесох вкъщи тея 2 торби със сирене, майка щеше да получи инфаркт
Ми да беше й занесъл две торби с луканка! Надали щеше да го приеме толкова драматично. Хвалбаааа - мама ще гледа децата, а ние ще ходим на Италфееееееест!!! Доннна, ти чак сега ли се сети, приятелю,че ти трябва по-голяма кола???
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар