Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    оказа се, че всъщност данните на картата ги искали само за сигурност, и се наложи да го платим на място.
    Да да това го знам...плаща се на мястоХваля се: говорих с някой си Оресте от хотела и ми обясни, че всичко с резервацията е наред и няма нужда да пращам други данни.
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Да се похваля...в България съм си за един месец :D
      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Хваля се- откъртих си пробката на картера и си направих промивка на мотора без да искам с Приста Лидер на няма и 200 км.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хваля се започвам да си правя и останалите части от салона с кожа ПС. Вече имам и "клиент" да му оправям на БМВ-то вратите и подлакътника
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване - след близо 20-дневно отсъствие, се прибрахме в гадната София.Хвалба - почивката мина супер, направихме си само 3 форумски срещи в рамките на 10 дни! :D Размазах се от бяло вино и миди с лук. Запознахме се с нов член на форума, някои караха, други се возиха на чисто новото му Браво - страхотна количка!Оплакване - пътуването към морето беше кошмарно заради запушения катализатор. Поне в Ямбол го оправиха.Оплакване - лятото свърши, но пък беше не-ве-ро-ят-но! :D Оплакване - чака ме голямо "пролетно" почистване, къщата е с главата надолу!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Голямо оплакване: За 1 месец не са появиха два сини калника в тоя форум
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплакване: тръгвам за Вашинготн ДС.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване/хвалене: Стягам багажа в момента и отпътувам...Колкото и да ми беше гадна и омразна София ще ми липсва...Дори смело мога да кажа, че това е града с който най-много и бързо свикнах, а аз съм живял в доста...
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хваля се с достойния заместник на покойната вече Делта: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...asc&start=1086

Коментар

оплаквам се :колегате е на море и сам работя

Коментар

strajaro написа:
                        оплакваш защото ти е трудно да работиш сам или те е яд, че колегата е на море ? хваля се: най-вероятно довечера ще видя приятели
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

И аз се хваля - най-вероятно и ние ще те видим. Даже ще има подарък - изненада. Оплакване - като робинята Изаура съм, цял ден лъскам...Забравена хвалба - върнах се от морето с два нови пръстена, от Стария град в Несебър. Оплакване - времето се разваля!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            И аз се хваля - най-вероятно и ние ще те видим. Даже ще има подарък - изненада. Оплакване - като робинята Изаура съм, цял ден лъскам...Забравена хвалба - върнах се от морето с два нови пръстена, от Стария град в Несебър. Оплакване - времето се разваля!
                            за последното fihi трябва да се оплаче горкия той, присъствах на агонията му !
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

оплакване 1: колата ми дава ядовеоплакване 2: отпуската свършваоплакване 3: рожденни дни идватоплакване 4: пари нямаоплакване 5: няма с какво да се похваля Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

kosta написа:
                                strajaro написа:
                                оплакваш защото ти е трудно да работиш сам или те е яд, че колегата е на море ? хваля се: най-вероятно довечера ще видя приятели
                                скучно ми е сам

Коментар

Working...
                                X