Да се оплача: Един от най-тежките ми работни дни приключи. Не стигат проблемите, които царят в цялата фирма ........ми за капак мой колега, загуби новородената си дъщеричка 3 дена преди това ядохме и пихме за нейно здраве ...нямам думи просто.
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Оплаквам се:Преди малко ми съобщиха, че мой приятел се е самоубил, беше полицай, щяха да се женят с една от най-добрите ми приятелки, на фона на тази трагедия всичко останало изглежда незначително.
Пак се оплаквам: Наближава време за застраховка ГО.... след 10-ина дена ще се изтърся още 150-200 лв за застраховка. Нека ми е зле... дедо поп за мъки е роден!
Оплаквам се:Преди малко ми съобщиха, че мой приятел се е самоубил, беше полицай, щяха да се женят с една от най-добрите ми приятелки, на фона на тази трагедия всичко останало изглежда незначително.
познай зашо го е направил
Казаха ми какво предполагат,ама за мен психиката му не е издържала.
Хваля се! Днес бях нещо нервен. И излязох навън да глътна въздух. Май в предишния си живот съм бил жена - обхвана ме шопинг терапията. На 17 инчов лаптоп отдавна му гласях някакво озвучаване, защото само в кабинета ми не е като в дискотека. Та по същество... Купих 5 в 1 на Creative... Настана лудница! Момчета и момичета, няма по-голяма лудница от продуктите на Creative! Говоря за пълна лудница като звук и качество. Иначе в хола съм със SONY, на малкия му е пълна мултимедия в стаята му /PHILIPS/. В спалнята май всичко беше SAMSUNG... Абе, хваля се!!! :D Ако някой модератор пак не ми вгорчи живота днес.
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар