Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iee написа:
    Оплаквам се: днес си оставих книжката в КАТ за 1 месец........ще ми е трудничко, ама смятам да намаля използването на колата до минимум.Хваля се: поне ще поспестя някой лев от горивоОплаквам се: спестените пари ще отидат за глобата Хваля се: не съм се впечатлил особенно
    Нищо ти нямаааа - аз тука на една сватба си я оставих за 10 пъти повече време! Никой не си купува италианка, за да кара бавно.

Коментар

///// написа:
      iee написа:
      Оплаквам се: днес си оставих книжката в КАТ за 1 месец........ще ми е трудничко, ама смятам да намаля използването на колата до минимум.Хваля се: поне ще поспестя някой лев от горивоОплаквам се: спестените пари ще отидат за глобата Хваля се: не съм се впечатлил особенно
      Нищо ти нямаааа - аз тука на една сватба си я оставих за 10 пъти повече време! Никой не си купува италианка, за да кара бавно.
      Остави, остави.......знам го случая
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хваля се : преинсталираха ми пц-то сега няма нерви
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Да се похваля,вчера на тате патето стана на два месеца :D Днеска го мерихме и е вече 5630гр и 60 см.Открийте десетте разлики :D Преди и сега
          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
            Да се похваля,вчера на тате патето стана на два месеца :D Днеска го мерихме и е вече 5630гр и 60 см.Открийте десетте разлики :D Преди и сега
            Ехееееееее, много голям бе Колко се роди? Нашата е на 8 месеца и е към 8 килограма......така като гледам скоро ще ни настигнете :D Да се оплача: нема парииииииДа се похваля: утре трябва да взема някоя стотинка заплата
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Някво тъпо същество от таз тъпа планета, ми е надрало с предната си броня, задния ми калник - оплакване.Сума ти време чаках "каскаджиите" - пак оплакване.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се : Днеска ми замина захранването на настолния комп.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хваля се: Бях на рожден ден в Котел и тотално се разбихме. 40 човека оркестър с перкусии, кларинет, синтезатори, певци и тн. и тн.Оплаквам се: Върнах се с малко пари заради тоя с перкусиите, но поне си заслужаваше момчето!

Коментар

хваля се :днес почивам

Коментар

Да се похваля:отидох и се прибрах без премеждия от море.Фиата(Чинкуеченто SX спорт) се държа превъзходно,никакви проблеми.На отиване(не по-висока скорост от 110),разхода беше 4 литра,на връщане(120-140)-5/100км.Това по магистралата,а иначе 80-90,нямаше колони и задръствания,там дето трябваше и с 50.
                      1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

_жоро_ написа:
                        бравоооо голям мъж станал
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Princo написа:
                          Оплаквам се : Днеска ми замина захранването на настолния комп.
                          Отвори го и виж дали няма подут/и кондензатор/и. Ако това е проблема се решава бързо, лесно и евтино със запояване на нови кондензатори - стотинки са. :D
                          1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Хваля се: Смених си аватарчето Хваля се: Утре съм на гости на приятел (то ще се чуе )Хваля се: Дето си мислех, че ми е изгорял вентилатора на духалката в купето - оказа се измъкната клема на самия вентилатор. Чудя се, ако я бях закарал в сервиз какво щяха да ме излъжат и колко ли пари щяха да ми вземат за да натиснат за 1 секунда една клема ?!?Оплаквам се: Лятото си заминава

Коментар

оплаквам се : нещо стана със стоповете ми и от два дни не светят постянно ми свети чек контрола на таблото проверих бушоните, но са здрави
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

1000
                                Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
                                X