Оплаквам се:Няма си работа... Хваля се:Лепя предупреждения на всички, защото нямам работа.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
оплаквам се: не ми се спи и съм будна от..........оплакване 2: закъсах го здраво трябва да готвяхвалба: тез дни със щерката ще правим дълго пътуване хвалба 2: мисля за плаж и разходка в планината
Хваля се : алфата дади разход 7 (смесен с 30 мин лутане да намерим квартирата )
Гриша, ти да не си сменил двигателя бе? Какъв е тоя разход?
Бе като тръгвах си беше със същия двигател . Разхода който дади беше при каране 90/ 100 . Не се оплаквам .... хич даже
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Хвалба - заклинанието за дъжд на Ирка, закъсня с 2 седмици и преди малко поваля.Хвалба - направих 64 минутен крос, на лек дъждец (силно казано)Оплакване - разбих се тотално, все едно съм копал и орал на слънце.
Я да се похваля - страхотно е да се возя, пред да карам. Закусвам две бири с една голяма ракия! 150 км в Живка, 10 км при Митака и 10 км при Донка! Само зяпам настрани! Ейййй! Страхотно! И да се оплача - не мога да свикна с десния колан. Левия изобщо не го усещам по себе си, обаче десния...
Коментар