Мноогоооо каръшка седмица.Първо си изгорих ръката на барбекюто,на другия ден прекалих със студено вино и сладолед в следствие на което ми текна сопола.Снощи си контузих ръката,винтоверта се отплесна заради скапан накрайник и с сдобих с дупка в дланта,удариха ми един шев.Днес преди 20 минути отивам да си плащам интернета и си откривам колата стабилно надрана, неизвестно от какво.Имам чувство че някой е минал с натоварена с клони камионетка и ме е надрал със тях.
Аз да се похваля...завърших си аудио "проекта"...Пиша го в кавички ,защото не е правен с някакъв висок клас компоненти ,а всичко е Thunder...Като само два от говорителите не са на тази марка ,но съм доволен от тях...Та ... 8 говорителя и една бас туба в багажника... Смея да твърдя ,че се получи добре ,в предвид това ,че сам съм си правил всичко ,като само за едно нещо попитах един човек в Кар Аудио сервиз...не знаех кой е кабела за контрол на бас тубата ,от CD-то...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Мноогоооо каръшка седмица.Първо си изгорих ръката на барбекюто,на другия ден прекалих със студено вино и сладолед в следствие на което ми текна сопола.Снощи си контузих ръката,винтоверта се отплесна заради скапан накрайник и с сдобих с дупка в дланта,удариха ми един шев.Днес преди 20 минути отивам да си плащам интернета и си откривам колата стабилно надрана, неизвестно от какво.Имам чувство че някой е минал с натоварена с клони камионетка и ме е надрал със тях.
Явно и ти си от моята партия, мен вчера за капак ми лепнаха едно фишче вечерта, така за цвят. Добре. че е само 20 лева
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Явно и ти си от моята партия, мен вчера за капак ми лепнаха едно фишче вечерта, така за цвят. Добре. че е само 20 лева
Ако не ме болеше гърлото,щях да ти се обадя са напукаме от мъка
Хваля се : Днес си хванах супер мацка за гадже ,невероятна красавица е Оплаквам се : Утре съм на работа свърши ми днешната почивка дане оставиш някой на компа веднага се подигра с моят пунти http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5945
Хваля се : спечелих още 1 билет за Рок фестивала в Бургас (неска) Хваля се : ще направим с приятелката даже и почивка Хваля се : даже имам и 70 безплатни бири за фестивала Хваля се : намерих си 10 лв до колата
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Хваля се : спечелих още 1 билет за Рок фестивала в Бургас (неска) Хваля се : ще направим с приятелката даже и почивка Хваля се : даже имам и 70 безплатни бири за фестивала Хваля се : намерих си 10 лв до колата
Колега, прости моята невежест: Рок фестивала в кв. Крайморие ли е ?... Защото точно където ходя на плаж оня ден опънаха една шатра ( като временен пъб ) на пясъчната ивица. Там където си паркирах автомобила вече има изградени сцена, ограждения, ЕКО WC -та и куп щуротии...Да не говорим пък за рокерското нашествие - не можем да се разминем от мотори ( включая и иностранци ) :D. Цяло Крайморие гъмжи, бучи и трещи от яки мотори . Гледам опънати палатки, шатри, сенници. Снощи видях огромни тонколони ...До сега гадаех, но предполагам, че там ще е феста. Хваля се: Весело е. Има много народ, мАтори, рокери, рокерки и всем таквиз работи.Оплаквам се: Заеха паркинга ( сенчест е ) и плажната ивица на, която си плажувам :D ...ама хич не е болка за умиране де. Пясък и плаж бол. Рок фестивали - рядко.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар