Хваля се : смених си свещитеОплаквам се : трябва да сменям масло и филтри и предни дискове
Като изключим предните дискове, при мен ситуацията е същата.С новите свещи като че ли наблюдавам по-нисък разход, но времето ще покаже. Сложих DENSO, много ми ги хвалят, да видим.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Ко бе, срам те е да си признаеш, че ще ти липсвам?Мен пък не ме е срам да си призная, че няма да ми липсваш! Но Заралии ще ми липсват със сигурност! Това е оплакване!Още не съм готова с багажа - и това е оплакване.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Днес се поднови "бутането" на незаконните постройки край местността "Ченгене скеле" в Бургас. Както и първия път бях част от "наказателния отряд". Радваща е "твърдата ръка" и зачитането на Закона все пак...- хвалба.Жал ми е, че се бутнаха масивни сгради, които можеха да се използват от деца за летен отдих и туризъм да речем. Разрушихме построеното ( не оправдавам псевдо собствениците им) в Държавичка, която трудно създава благинки. - оплакване...
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар