Не ми интересува.Казъл съм и точка,след има няма час-два паля и излитааааам ! :P
Излиташ???По скоро ще трябва да доплуваш Навън е 18 градуса и не спряло да вали от вчера.Носи си нещо връхно за плажа.
Ти уби всичко детско в мен. Ся викам там ша е топло и слънчево па то ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Хваля се:- В много добро настроение съм- Вече съм в Xenon клуба - Пристигнаха ми спирачките и днес най-накрая ще ги сменя- В прекалено хубаво настоение съм, че да се оплача
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Хваля се - приключвам си работата, която трябваше да свърша преди да замина на мореХваля се - утре заминаваме за НесебърХваля се - времето го дават от понеделник слънчевоОплаквам се - все още съм болен от някакъв летен грип май, оправям се вече по малко, но все още ми е гадно.
Хваля се - приключвам си работата, която трябваше да свърша преди да замина на мореХваля се - утре заминаваме за НесебърХваля се - времето го дават от понеделник слънчевоОплаквам се - все още съм болен от някакъв летен грип май, оправям се вече по малко, но все още ми е гадно.
хаххахха тва все едно аз съм го писала, само дето отивам утре в сланчев брqг
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Късметлии сте вие ,а аз след два ден пак съм на изпит и този път май ще ме скъсат, освен ако не науча 36 теми за два дни.Това не знам как ще стане като се има в предвид че или съм на лаптопа или на кафе, но ще се пробвам нищо не ми пречи.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Телефонът ми го има при телефоните, ще се радвам да се видим.
Коментар