Явор с Капата по Пирин в посока Пикадили, някъде около 17:20. Доста време карах зад теб
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
На 13.10.2009 г (оня ден) двама колеги из ТУ. Първо сутринта черно Пунто спряно до 12-ти блок с номер СА 2434 АМ май, с големия стикер на задния прозорец.Малко по-късно вишнево Браво до 4-ти блок с малкия стикер на задното стъкло с номер СА 2446 МР, а и днес пак го видях :D Та кой са колегите?
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Вчера вечерта към 19:30 на Хладилника врачанска Вrava 0087, колегата да си оправи левия мигач
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Днес същите колеги от горния ми пост + kiler_4o. Колегата с вишневото Браво беше спрял пред 8-ми блок на ТУ, а колегата с черното Пунто и kiler_4o- един до друг срещу 3-ти блок...
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
уфффф искам и аз стикер колко колеги от форума вече виждам и настигам по пътя ама те не ме познават :/кой може да ми прати, защото няма как да си го разпечатя (ще си го платя, не е проблем)пп.сори за офф-а
Днес, около 16.30 часа, маркирах колегата kiselo на светофара на Красно село, посока Автогарата на Овча купел. Малей, много добре седи абартовата броня на Брава-та. Бях на спирката на 5-цата и затова не съм сигнализирал.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Колегата с таксито мултипа засечен към 17:30-18ч. м/у бул. Андрей Ляпчев и 8-ми декември да си подремва (буквално) в колата Тежък ден явно Свирнах, но без реакция от негова страна защо ли
Днес към 19:15 червено Браво с малък стикер в Надежда 4 до 102 училище. Кой ли беше?
svetkos_ написа:
Иначе тази сутрин видях едно Браво пред 59 блок (мисля), откъм булеварда спряно, където минава 102 рейса. После около 13.30 мина покрай Галерията посока НСА/УНСС. В първия случай бях в рейса, във втория пък в кафето. Иначе с малък стикер, в долния ляв ъгъл.
maiska написа:
Този колега и аз го засякох преди 2-3 седмици, даже беше спрял с дупе към мойта задница (стикер към стикер) Като тръгвах с колата му оставих бележка под задната чистачка с адреса на форума и моя ник, 2 часа след това се върнах, колата беше обърната в обратната посока (демек - излизал е колегата), бележката я нямаше, обаче никаква реакция.... После не съм го засичал. Явно не влиза редовно тук
Колежке,в същия ден летях натам насам и се бързах за някъде ,и не ми остана време да ти лепна й на тебе една бележка ,а след това не бях влизъл в форума няколко дена и съм се отнесъл Иначе аз съм с Бравото и незнам как толкова хора са ме забелязали ,а аз нито един :X
вчера 15.10., в късния следобяд до стадион "Спартак" ми свирна за поздрав такси с големия стикер, но аз малко бавно загрях и не видях точно какво е... май мареа беше...
Коментар