Днес към 13 часа в Дружба2 на сфетофара на параклиса тъмно синьо браво ВТ 6861 .. или не6то такова и малко по кусно колегат 1115 в Студентски град .Карах зад него но не даде сигнал да е видял пресветкането,после зави към ТУ и се разделихме. :P
Аз пък теб (или твоя нов колега) те видях на Ботевградско и Рилска обител преди 2 дни към 8:30 сутринта. Аз както доста често се случва на последък бях отново на спирката
Аз пък теб (или твоя нов колега) те видях на Ботевградско и Рилска обител преди 2 дни към 8:30 сутринта. Аз както доста често се случва на последък бях отново на спирката
Колежке,ти що правиш в маалата?Как не съм ти видял машинката?
Днес към 13 часа в Дружба2 на сфетофара на параклиса тъмно синьо браво ВТ 6861 .. или не6то такова и малко по кусно колегат 1115 в Студентски град .Карах зад него но не даде сигнал да е видял пресветкането,после зави към ТУ и се разделихме. :P
Май съм бил аз до параклиса. Трябваше да се отбия до сервиза и да бягам на работа. Обикновено съм в тоя район. Малко не ми беше измита колата обаче в последните няколко дни навсякъде има такъв прах във въздуха и по колите че ако искам да ми е чиста колата трябва да съм дежурен на автомивката. Ама съм си обещал в събота колата да я водя на автомивка и да я поглезя. Да не излагаме форума
Аз ще се извиня от името на 1115, колега бяхме с половин тон кашони натоварени и не е имало от къде да те видиме, да не говориме че похапвахме макдоналдс стабилно.
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Колежке,ти що правиш в маалата?Как не съм ти видял машинката?
Днес по обяд на паркинга на Била, на бул."България", се натъкнах на това . Около два часа се мотах по магазините и като се вънах си беше там. Я да казва кой, го е оставил
Прикачени файлове
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Няколко часа по-рано днес (вчера тоест) тъмно синьо Bravo PB3646BX на една пресечка до главната във Пловдив. Колегата паркира до мен, но късно видях стикера иначе можеше да се запознаем. Бях със червеното Punto със истеричната девойка. :P
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V ...and justice for all
Днес беше засечено светло синьо (май беше) новото Пунто с номер СА 3173 или нещо такова,да се движи по Слатинска около 13:20 посока Подуене.Да си казва кой е.
Днес към 15.00ч. беше засечено светло сиво браво с номер СА7598 с големият стикер да се движи по бул. В.Левски около СУ и да прави левият завой към орлов мост. Да се признава колегата :д
В събота на светофара на семинарията колега със сиво Пунто направи десен завой към Цариградско. Колата беше с големия стикер на задното стъкло и номер СА 8685.... та кой беше колегата?
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар