Колега с Браво с номер СА6440 спрял в една пряка на Козлодуй
ХЕХЕ! С малкия стиктер, вероятно, в долния ляв ъгъл. Това е старото ми Браво. Кара го "кака" сега. Мисля, че последните две букви са МТ, ама съм забравил вече и не съм сигурен.
Дам там беше стикерчето, ама не видях последните букви. Лаченко изглеждаше
Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???
Аз съм бил колега, но бързах за работа, че закъснявах и бях съсредоточен в рекордите в разчистените пътища в неделният ден )) Ще ме извиниш, другия път свири докато не отлепя )
Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???
Аз съм бил колега, но бързах за работа, че закъснявах и бях съсредоточен в рекордите в разчистените пътища в неделният ден )) Ще ме извиниш, другия път свири докато не отлепя )
Извинен си Ти като си в Студентски, защо не идваш на срещите на форума там ?
В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
Извинен си Ти като си в Студентски, защо не идваш на срещите на форума там ?
Ами в първия случай късно разбрах, в другите 2, за които знам бях на работа Така се случва като работиш и "почивните дни" понякога Надявам се следващият път да дойда
В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
Същият Фиат Типо беше забелязан малко преди това да чака първа кола на свеетофара на цска-то, беше "набибиткан" мощно, после беше забелязан да се изнася по трамвайните релси в посока дружба. Интересно че стикерът на задното стъкло съдържаше надпис FIAT Forum Bulgaria, но не т.нар. "голям стикер", ами някакъв друг вид стикер. Пак беше голям де.
За колегите от София да кажа - ако видите тъмносиньо шуменско (не пиво ) браво TD75 с големия стикер, това е моя колежка, казва се Анелия и аз съм й залепял стикера и регистрирал във форума. От Варна отиде при приятеля си там. Иначе е от Нови Пазар.
Същият Фиат Типо беше забелязан малко преди това да чака първа кола на свеетофара на цска-то, беше "набибиткан" мощно, после беше забелязан да се изнася по трамвайните релси в посока дружба. Интересно че стикерът на задното стъкло съдържаше надпис FIAT Forum Bulgaria, но не т.нар. "голям стикер", ами някакъв друг вид стикер. Пак беше голям де.
Да, колегата явно е от форума, но едва ли ще види темата.Иначе редовно го засичам из Дружба 3-та част Стикерът май беше като моя - бял дълъг надпис на задното стъкло.
Да, колегата явно е от форума, но едва ли ще види темата.Иначе редовно го засичам из Дружба 3-та част Стикерът май беше като моя - бял дълъг надпис на задното стъкло.
Аз пък днес видях в бизнес център "Сердика" сребристо "Пунто" 8586 или нещо такова, оборудвано с всички видове стикери После пък колегата/колежката е видяла мен, ама си трае :P
Това ми намирисва на колегата budget3d. Той си правеше стикерите сам и е от Дружба!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Аз пък днес видях в бизнес център "Сердика" сребристо "Пунто" 8586 или нещо такова, оборудвано с всички видове стикери После пък колегата/колежката е видяла мен, ама си трае :P
А така ... на 2 мин от нас си и не си ме видял ... пък и т’ва пунто ... защо аз не съм го видял ... Тука ми намирисва нещо ... има нещо гнило
Коментар