Колегата bachev беше засечен днес в 1:00 на светофара на УНСС. аз бях пеша на тротоара и тъкмо търгнах към теб и светофара те пусна
Пак аз Що не ръкомахаш бе Миро Бех на фризъор от 12ч. и точно към 12:50ч - 13ч. минах надолу покрай Унсс за среща с колегата liverpol пред ректорана на ТУ
Кой ли е колегата с Пунто мк1 С1910МХ. Малък стикер на задното стъкло. Паркира го до църквата "Св Димитър" пред бл.110
С едно зелено Пунто нали. Мисля, че магазинчето за цигари и алкохол е негово или поне работи там. От време на време се засичаме с него , но не му знам ника.
днес около 10 и малко в банишора пред блок 39 черно браво с големия и малкия стикер , малко по касно кам 11 и 20 на крастовището на балгария и гешев тамно типо с големия стикер . зави по балгария посока НДК.не можах да поздражя мн барзо изчезна
Кой ли е колегата с Пунто мк1 С1910МХ. Малък стикер на задното стъкло. Паркира го до църквата "Св Димитър" пред бл.110
С едно зелено Пунто нали. Мисля, че магазинчето за цигари и алкохол е негово или поне работи там. От време на време се засичаме с него , но не му знам ника.
Да зелено беше, там е през няколко дни.А днес в 18:00 на "Хр. Ботев" и " Стамболийски" видях бяло Браво СА3245НН с малкия стикер.
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Всеки ден в Драгалевци към 8 и 20, 8 и 30 в посока Бояна засичам една черна Мареа Weekend с кценони, голям ктикер отзад, а мисля дори че е и с 2.0 20в двигател. Явно колегата пътува за работа от там използва обиколния маршрут вместо драгалевския светофар като мен, защото всеки ден по едно и също време го засичам, а преди време тази кола ми правеше впечатление и на самото околовръстно :D
Здравейте, днес около 17.00ч на излизане от складовете в илиенци до сфетофара на требич видях новото черно браво с малък стикер в долният ъгъл на задното стъкло.Познава ли се някой колега?
Днес в 08.45/ч. пред БСФС и зави на дясно по ул. Гурко червено Браво с малкия стикер в средата на стъклото с номер ..4647.. да си казва кой е ?
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар