Днес беше забелязано червено Браво с големия стикер и номер ЕН8837(или нещо подобно), да седвижи по Г. М. Димитров около 12:00. Да си признава.
Аз аз. Колега що не свиркаш В Понеделник сутринта по магистрала Тракия в посока София пловдвско червено Браво с малкият стикер. Бях с Аудито и за това не свирнах, че да не всявам смут :D
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Тази сутрин около 9.00ч. на светофара на 1бл. в "Тракия"- колегата RACER-GT. Взаимно се освиркахме.
апък аз мислех че ние по пловдив сме "незабележими" ... :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Днес около 18.15 на Шипченски проход в София, беше забелязано сиво браво с регистрационен номер СА 8881 ... Колегата бързаше за светофара и не успях да го поздравя, а аз нямам и стикер и "фиатките" нямат навика да ме поздравяват.
Днес около 18.15 на Шипченски проход в София, беше забелязано сиво браво с регистрационен номер СА 8881 ... Колегата бързаше за светофара и не успях да го поздравя, а аз нямам и стикер и "фиатките" нямат навика да ме поздравяват.
Коментар