Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИАТ Форум България във Facebook

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

все още не мога да видя къде е грешката, кокато и да е
    Прикачени файлове
    karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
    https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Абе и аз бях направил група, ма никой не се включи в нея и я изтрих... Бях пуснал линк...

Коментар

Е оправил си го през тва време ама аз пък случайно не съм си затворил страницата от одеве...
        Прикачени файлове

Коментар

:D ок
          karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
          https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

krasio_79bs написа:
            Ми обяснете на нас непросветените в дебрите на фйсбука за какво иде реч.Аз отскоро имам регистрация и не съм много наясно с разликата.Ще е от голяма полза да ни обясните.
            Брат, аз съм на същото дередже ... накараха ме насила да си направя такова животно и нищо не му разбирам ... само ме пита дали му разрешавам и аз нали съм мек характер ... кво да го прая ... разрешавам му ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
              krasio_79bs написа:
              Ми обяснете на нас непросветените в дебрите на фйсбука за какво иде реч.Аз отскоро имам регистрация и не съм много наясно с разликата.Ще е от голяма полза да ни обясните.
              Брат, аз съм на същото дередже ... накараха ме насила да си направя такова животно и нищо не му разбирам ... само ме пита дали му разрешавам и аз нали съм мек характер ... кво да го прая ... разрешавам му ...
              И аз неска я направих тая регистрация,кат видех темата.Бе като ти гледам аватарите ичкине,мек характер си !
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ВНИМАВАЙТЕ................
                Прикачени файлове

Коментар

Айде джойнах и аз. То потребители, групи кво ли не бяха
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                  X