Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

номер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Cepheus написа:
    VooDoo написа:
    ntodorov написа:
    И с какво се променя колата, ако е с един от всички споделени номера ?...
    Е, ти не знаеш ли? Това показва, че е голяма работа
    не но за мен както се смята,че джантите отварят колата , така и номера също , пък и лесно се помни
    Лично мое мнение е, че номера не трябва да се помни лесно Иначеееее, ако трябва да дам мнение...6969 е перфектния според мен
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Първо виж какво ще ти предложат в КАТ, има ли налични от твоите желани номера и тн! Да не стане така, че като видиш списъка да ти дойде друго желание, при мен определено се случи...Успех все пак, дано вторият го има
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Cepheus написа:
        не но за мен както се смята,че джантите отварят колата , така и номера също , пък и лесно се помни
        И защо искаш всички да ти знаят колата? Или може би пък ще ти е приятно всеки ден да чуваш изречения от сорта "знаеш ли, че онзи ден ти видях колата пред ....?"

Коментар

Колегата за да пита трябва или да е от към връзки богат или от към джоб,щото такъв номер не се дава току-така.Но 69 може да е хубава цифра,но за кола опр не.Мое мнение ест,но не искам да имам 6969 на колата.6699 е по-добре.Но пък колко ще ти искат за такъв номер,ако нямаш познат(350-400лв)?
          "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
          Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

На мене също ми е интересно, аджеба за какво са тези "лесно запомнящи се" рег.номера?Много бих се накефил ако е възможно да си купя номер: РВ*JIMY*TU ! Обаче в България този тип рег.табели не се правят, съответно поставят. А и доста хора има, които ще ме изпреварят.Иначе като цифри: 6699 е по-добре!
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

la squadra azzurra написа:
              Първо виж какво ще ти предложат в КАТ, има ли налични от твоите желани номера и тн! Да не стане така, че като видиш списъка да ти дойде друго желание, при мен определено се случи...Успех все пак, дано вторият го има
              надявам се че знаеш поговорката никъде няма случайни хора
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Е щом си навътре в работите избирай и си вземаи 6699.Щом нямаш проблеми с номерата го вземай.Определено на новата кола ще стои добре. :D
                "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"

Коментар

така е така е това е факт :P

Коментар

cenitel написа:
                    Е щом си навътре в работите избирай и си вземаи 6699.Щом нямаш проблеми с номерата го вземай.Определено на новата кола ще стои добре. :D
                    Благодаря за разбирането

Коментар

МОЛЯ,МОЛЯ.

Коментар

Sev написа:
                        ntodorov написа:
                        И с какво се променя колата, ако е с един от всички споделени номера ?...
                        човека май пита нещо конкретно?
                        Tърся изгода от конкретиката. Какъв е смисъла да му пожелая номер 9999, като не знам с какво може да му помогне.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

пишеш му ЛС и разбираш защо го иска
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                            пишеш му ЛС и разбираш защо го иска
                            Слушам.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не си взимай нито един от двата - повярвай кофти е. Моята като я регистрирах се набутах, мисля с 30 лв. беше тогава, за номер 9229. В града много сини Брави - но само една с такъв номер. Където и да мръдна жената научава. Сега я кара тя, а пък аз знам каде е. Следващата кола я регистрирах с номера, който беше на ред. Той пък излезе 2290 - пак ядове... Най-добре 2681 или нещо такова.
                              Peugeot 301
                              Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

По-принцип винаги е ясно кой и за какво иска такъв НОМЕР.нО КАТО ЦЯЛО,НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШО.мЕН ПОНЕ СТАРАТА КОЛА МИ Е ЗНАЕХА И РЯДКО МЕ СПИРАХА,но и си създава проблем,всеки знае къде съм.Колега, чети правилата на форума.1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст".Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

Working...
                                X