Е, аз пък утре от 13,00 ч. ще гледам представление на живо. Бате Бойко ще прави първа копка на християнски храм, който ще се гради в зелената площ пред дома ми - на около 30м по права линия. Всички партийно назначени шефове ще се изсипят пред нас да... хапнат курбан, може би. Дали да снимам? Може по грешка да ме гръмнат! Я и аз - на курбана!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
venco67 написа:Е, аз пък утре от 13,00 ч. ще гледам представление на живо. Бате Бойко ще прави първа копка на християнски храм, който ще се гради в зелената площ пред дома ми - на около 30м по права линия. Всички партийно назначени шефове ще се изсипят пред нас да... хапнат курбан, може би. Дали да снимам? Може по грешка да ме гръмнат! Я и аз - на курбана!И то за такова безполезно нещо, като религиозна сграда...Ма викам за курбана и аз да се завъртя натам, а?
П.П. Промяна в плановете - вчера почина ямболския поп, и се отлага първата копка на новата църква.За сметка на това, Бат Бойко ще открие новия тласкателен водопровод на града (водопроводът, който качва водата от помпената станция до градския резервоар). Нищо, че този водопровод вече половин година си работи и снабдява града с вода. Тоз човек освен първи копки и откривания нещо друго прави ли?!?
Коментар
-
Danchojn написа:Звучи смешно, но всъщност е трагично.
Коментар
-
"...Премиерът Бойко Борисов лично ще следи хода на строителството на магистралите, като почти цялото трасе на "Тракия" от Стара Загора до Карнобат вече е на чакъл. Това стана ясно след днешната му проверка по изграждането на магистралата съвместно със строителния министър Росен Плевнелиев. Тя става близо седмица след като един от участниците в строителството - "Мостстрой", обяви процедура по несъстоятелност..." (dnevnik.bg)Явно и проверките му са такива, щото аз не знам някъде по участъка Ямбол-Карнобат някой-някога да е работил, дори и едно камъче по трасето да е преместил.По нищо не личи, че тук ще се строи магистрала.Как пък "почти цялото трасе" е "вече на чакъл"!?! Ми че от 115 км 48 изобщо не са започнати. А и фирмата, която щеше да ги прави, обяви фалит, а банките-кредиторки й взеха строителната техника... Хм.
Коментар
-
http://bnt.bg/bg/news/view/38544/bor...rakijaЯвно все пак се работи там.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:http://bnt.bg/bg/news/view/38544/borisov_inspektira_stroitelstvoto_na_magistrala_tr akijaЯвно все пак се работи там.
Коментар
-
Danchojn написа:http://bnt.bg/bg/news/view/38544/borisov_inspektira_stroitelstvoto_na_magistrala_tr akijaЯвно все пак се работи там.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Все сме имали некомпетентни управници, но тези са върха...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
venco67 написа:Danchojn написа:http://bnt.bg/bg/news/view/38544/borisov_inspektira_stroitelstvoto_na_magistrala_tr akijaЯвно все пак се работи там.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:"...Премиерът Бойко Борисов лично ще следи хода на строителството на магистралите, като почти цялото трасе на "Тракия" от Стара Загора до Карнобат вече е на чакъл. Това стана ясно след днешната му проверка по изграждането на магистралата съвместно със строителния министър Росен Плевнелиев. Тя става близо седмица след като един от участниците в строителството - "Мостстрой", обяви процедура по несъстоятелност..." (dnevnik.bg)Явно и проверките му са такива, щото аз не знам някъде по участъка Ямбол-Карнобат някой-някога да е работил, дори и едно камъче по трасето да е преместил.По нищо не личи, че тук ще се строи магистрала.Как пък "почти цялото трасе" е "вече на чакъл"!?! Ми че от 115 км 48 изобщо не са започнати. А и фирмата, която щеше да ги прави, обяви фалит, а банките-кредиторки й взеха строителната техника... Хм.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
venco67 написа:Това може да се харесва на простолюдието, но не смятам че народът ни се състои само от простолюдие!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар