Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джако почина !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още един + за него. Неговите клипове са най-скъпите в света.

Коментар

Аз го обожавах, когато кариерата му беше в своя апогей. Никога не съм вярвала, че има нещо общо със слуховете за педофилия. Много ви моля, не ми се нахвърляйте сега и не започвайте да ме убеждавате, че не съм права - никой от вас не е бил там, за да види. Искам да вярвам, че е невинен и вярвам! Когато стрелбищата бяха много на мода, постоянно си купувах черно-бели картички с лика му, стаята ми беше облепена с плакати, прочетох книгата му, гледах филма..."Били Джийн", "Трилър", "Лош", "Песен за земята", "Остави ме на мира", "Либерийско момиче", "Отдай ми се", са песни, които слушам с удоволствие и до ден- днешен. Отиде си много рано, за съжаление. "Животът е прекалено кратък, за да не протегнем ръка и докоснем човека до нас с любов!""Ако искаш да направиш света по-добър - първо промени себе си." - М. ДжексънТези негови мисли са се превърнали в мое верую.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Дано МАДОНА да не се спомине преди концерта в България! Това с Джако и неговите хапчета не Ви ли напомня на случая с Мерлин Монро?Присетих се, че един от албумите му беше направен така монтажа на клиповете, че всичките заедно един след друг образуваха филма "MOON WALKER" ... много беше вървежен на времето.
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Нема да се плашиш, кака ти Мади е пушка и още държи фронта (нищо, че са набори с Джако). Не й е пресъхнал кладенецът, дет се вика. Току-що в сутрешния блок по Нова казаха, че момчето, което е обвинявало Майкъл в педофилия, го направило под натиска на родителите си и всъщност Джако изобщо не го е докосвал!!!
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Нема да се плашиш, кака ти Мади е пушка и още държи фронта (нищо, че са набори с Джако). Не й е пресъхнал кладенецът, дет се вика. Току-що в сутрешния блок по Нова казаха, че момчето, което е обвинявало Майкъл в педофилия, го направило под натиска на родителите си и всъщност Джако изобщо не го е докосвал!!!
              И все пак ако е бил невинен защо тогава е дал 20 мил. долара обезщетение? Не е ли това признание? Дали сега не са дали на това момче още 20, за да каже, че е било лъжа, за да изчистят името му и да се превърне в мъченик и от там някой да натрупа милиарди след смъртта му? Не вярвам да не е можел да си позволи адвокат, който да докаже, че е невинен, при положение, че наистина е. Защо сега вярваш на момче, което уж е излъгало някога?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

http://life.dir.bg/2009/06/30/news4692055.htmlЗапочна се...
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Еййй, помолих нещо по-горе, ама не! Трябваше да се сетя, че точно ТИ няма да оставиш нещата така!Защо пък си толкова сигурен, че е виновен? Да не си му светил? На лошото се вярва по-лесно, нали?
                  Ванга

Коментар

Хм "точно ти"... Айде по-леко, А? Като сме на друго мнение и айде, не ставаме, така ли? Да обЕсня, айде, защо така мисля, никъде не съм казал, че съм сигурен!!!1. Ако си невинен и ако СИ Майкъл Джексън, със сигурност всеки добре платен адвокат ще успее да те измъкне, доказвайки, че си светец.2. Защо не се появиха още 10 деца, за да го обвинят, след като е толкова лесно да станеш милионер, макар и да не е вярно???3. Защо Краля дава 20 милиона долара в извънсъдебно споразумение??? Не е ли това, пак питам, един вид признание? Не е ли откупване на греха?4. Не е нужно да съм бил там, за да имам мнение и да разсъждавам. И при Владо Кузов не съм бил, ама има доказателства, нали?Кажи сега, по твоята логика, от къде си сигурна, че е невинен? Била си с него непрекъснато ли? Или ти е споделял в откровен разговор?P.S.Заминавам за USA. Ще обвиня Джордж Клуни, че ме е "пипал". Очаквайте ме скоро пак с 20 милиона долара повече...

Коментар

Според мен, за 20 милиона долара си заслужава да се оставиш да те пипне, ако не друго... Няма да те изяде, я!
                      Ванга

Коментар

Поне аз бих се жертвала и за без пари...
                        Ванга

Коментар

Същото е за О’Джей Симпсън

Коментар

Еййй ама ти голяма жертва ще направиш, недей така Аз ще съм солидарен с теб и ще се оставя на Джесика Алба да ме.... каквото иска да ме прави :D

Коментар

и аз за без пари ше ви шибна по една права лопата по дупарите оспамихте темата
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

A, сефте! style34 - мчи жертва си е, така ли мислиш лесно се дава на Джордж Клуни?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X