Да, водих дъщеря ми на плуване в Спартак По късно вечерта мернах пред Джъмбо бяло Браво с големия стикер на задния прозорец. Беше спряло точно пред входа на магазина в зоната заградена с антипаркинг колчета - явно вътрешен човек
Да, водих дъщеря ми на плуване в Спартак По късно вечерта мернах пред Джъмбо бяло Браво с големия стикер на задния прозорец. Беше спряло точно пред входа на магазина в зоната заградена с антипаркинг колчета - явно вътрешен човек
Да, това е silversony. Там бачка момчето.Иначе аз почти всеки ден виждам fihi, пред тях . С пешаходомобила минавам чат-пат. Оглеждам се, за да свирна, ама не виждам ни него, ни Ирка.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Синьо Пунто 2, паркирано до Морската градина около "Абсолют"- с малко кръгло стикерче отзад. Досега не съм го срещал из Бургас, номера го видях, ама нещо не го запомних. Това за вчера по обед, май...
Тъмно синя Брава с два стикера на задното стъкло днес около 10:00 по Опълченска. На Руски паметник пое към Пирогов. На колегата му беше трудно да си избере лента
Aaa там така се кара, че паветата по края са като морени!! Не съм бил аз все пак!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Вися си вчера в задръстванията и през 6-7 коли зад мене в съседната лента гледам блести ксенон, заглеждам аз синьо браво и така както си зяпах гледам колега ръкомаха ли ръкомаха вътре... Как ме видя, че гледам в огледалото... да си казва кой беше, номер не успях да видя...
Не четеш. Май е бил BolgAryan. Виж през две мнения нагоре.
Мда, не ми направи впечатление, или съм блеял някъде другаде... В крайна сметка аз не знам да съм правил нарушения, просто карам малко по-така...
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Днес следобяда видях колежката сок от праскови с пунтака само дето ми е трудно да обясня точно къде...да кажем че беше на околовръстното аз идвах от магистралата за Варна а тя беше в обратната посока с отворен прозорец с вързана коса нещо като кок пунтака и колежката са а сега и видях гаража не е била тя...ама и пунтото и мадамата дето го караше бяха мн готини беше пак жълто с две черни линии обаче мн лачено
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Вчера видях двама колеги. Около 18:00 часа на Автомагистрала Хемус светло синьо Браво със малкък кръгъл стикер с долният ляв ъгъл на задното стъкло. Движехме се посока София, аз го изпреварих и се изравних с него и му свирнах но той май не разбра... Номера май почваше СА16хххх или СА06хххх нещо подобно незнам точно видях го в огледалотоСлед това видях още един колега, карах по улица Слатинска посока улица Гео Милев към 18:30 - 19:00 часа и от дяно на пътя беше спряло тъмно синьо Браво със малък стикер в долният ляв ъгъл на прозореца
Хайде, ще си призная за тъмно синята Брава с двата стикера на Руски - аз бях. С тия неориентирани шофери, а да не говоря за пешеходците - така ще е. Пътя там е меко-казано хълмист.
Днес ми беше ден да виждам колеги от форума! Първо до Техническия видях паркирано черно Punto, даже го щракнах, а един баничар имаше явното намерение да ме обърше защото седях на улица... После като се прибирах по улица Добри Войников видях черно Bravo GT с големия стикер и номер започващ с EH! Помахахме си и колега зави към пл. Журналист!
Прикачени файлове
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Днес ми беше ден да виждам колеги от форума! Първо до Техническия видях паркирано черно Punto, даже го щракнах, а един баничар имаше явното намерение да ме обърше защото седях на улица... После като се прибирах по улица Добри Войников видях черно Bravo GT с големия стикер и номер започващ с EH! Помахахме си и колега зави към пл. Журналист!
Колега аз бях днес с черното браво на Добри Войников. Уча във ВИАС и тъкмо си тръгвах от университета. Поздрави!
Коментар