Гръмни по колата със ситни съчми. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с кофти паркиращ съсед
Collapse
X
-
имал сам подобен случаи беше ни запушил три коли мои съседставам аз за първа смяна в 5 сутринта и гледам баси няма излизанекакто и да е запалих си съединитела докато излеза побеснях направокато изкарах колата спрях и мисля какво мога да направя и като изкарах от багажника въжето го завързах и го избутах чак до другия блок и досега вече неспира така цървула муFIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97
Коментар
-
Моят съвет е като на Оги, даже тъкмо като ти прочетох водещия пост и се сетих как на един колега от форума са му написали акт за неправилно паркиране. Случаят при теб е същия - неправилно паркиране. Освен това полицаите ще се навият да дойдат. А комшията ти, ако продължава, ще става все по-зле за него. И съответно може би ще му дойде акълът в главата. Аз с две ръце съм за културното решение. Иначе други решения бол. Успех!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Ето едно решение.http://www.kato-idiot.com/На първо време.Това намерих в един плевенски сайт.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
колега съвета ми е да се обадиш на общинска полиция и ще му я вземат с "паяка", ще има да се чуди къде е колата му, я го вземат на мига. И нали се сещаш че ако колата ти я няма на мястото където я оставяш ще полудееш и койзнае какви мисли ще ти минат през главата. Не влизай в контакт с него за да не ти отмъсти за по нататъшни действия, не трябва да разбира че ти си се обадил на "паяците" . И най-хубавото всичко което направиш няма да е незаконно, а обратното и ще е един вид "сладко отмъщение".FIAT Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Като няма файда от говорене, закачи го с въже и му разходи колата малко, ако позволяа улицата...И ако това не работи... Монтажна пяна Братушките са го измислилиhttp://englishrussia.com/?p=927
Коментар
-
Брей колеги, вкарахте ми много щури идеи в главата, ама трябва или както каза RoMeO да надъхам някое хлапе, или някой по-голям. Просто не трябва да съм аз, защото все пак на съседни етажи живеем.И аз си го мислех това да го позавлача малко, ама понеже не може напред или назад, ще трябва да е по грубия начин - настрани. Пък да сменя гуми после, нали на мен нищо ми няма. Само ми трябва по-здраво въже, ама това в краен случай. За сега ще опитам с полицията, само трябва да се случи да запуши мен. А дали някой ще дойде ако просто кажа, че един е спрял и е запушил 3 коли? Все пак бонус за тях - един акт повече. Нямаме ли толкова един полицай във форума да ни разясни малко niko09 един приятел го беше направил това, още си пази номера у тях :D Между другото днес снимах улицата, ама по тъмно и не се вижда много добре, затова утре пак и понеделник сигурно ще кача снимките"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
Blade SG написа:Брей колеги, вкарахте ми много щури идеи в главата, ама трябва или както каза RoMeO да надъхам някое хлапе, или някой по-голям. Просто не трябва да съм аз, защото все пак на съседни етажи живеем.И аз си го мислех това да го позавлача малко, ама понеже не може напред или назад, ще трябва да е по грубия начин - настрани. Пък да сменя гуми после, нали на мен нищо ми няма. Само ми трябва по-здраво въже, ама това в краен случай. За сега ще опитам с полицията, само трябва да се случи да запуши мен. А дали някой ще дойде ако просто кажа, че един е спрял и е запушил 3 коли? Все пак бонус за тях - един акт повече. Нямаме ли толкова един полицай във форума да ни разясни малко niko09 един приятел го беше направил това, още си пази номера у тях :D Между другото днес снимах улицата, ама по тъмно и не се вижда много добре, затова утре пак и понеделник сигурно ще кача снимкитеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Така ще започне да мисли кои за какво го търси , но и ще е сигурен че човека е сериозен щом си е направил труда да търси колата му Ще го вкараш в невероятен филм с големи расмисли и безсънни нощи.Ако не реагира в рамките да три дена , пак надпис но много внимателно " Какво става пич"Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Blade SG написа:На него багажа в главата му е толкова, че дори няма да включи за написаното, само ще се ядоса за самия факт, че има сложена бележка.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
bubachko
Таман и аз да пиша, ама гледам чичо Нено ме е преварил... И аз за това се сетих, нисля, че е достатъчно отвратително, особено, ако го лепнеш на предния ’жам на нивото на очите... Аз понече работя в рекламния бранш помолих колегите да ми направят няколко такива лепенки, ма от една хартия, дет кат я дръпнеш се къса и остава лепилото по прозореца... а има още една по-брутална. много яко се къса, като тази дет правят гаранционните стикери и като я дръпнеш направо се разпрашава, мисля са ди купя няколко листа и да си напавя и такива... Но при сяко положение лепенката пада с много пцуене и търканье, заредил съм се и само дебна де да лепна на такива чишити...
Коментар
-
Аз вече се замислям да си купя офроудър дизел - закачам го със стоманеното въже > първа > бавни скорости и на средата на улицата, тя полицията сама ще си дойде! Писнало ми е от олигофрени, там където живея няма места за паркиране и е неизбежно да се запушваме взаимно по комшийски, но си оставяме телефони за връзка по колите... разбира се винаги ще има някой ,,спрял за 2 минути" без телефон и напълно неоткриваем... Малко ми трябва да го направя Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Fiat Marea Weekend ELX 1.6 16V /// Lancia Delta 2 LE 1.6 16V /// Renault 21 GTS 1.7mpi
Коментар
-
Blade SG написа:На него багажа в главата му е толкова, че дори няма да включи за написаното, само ще се ядоса за самия факт, че има сложена бележка.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар