SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си поговорим за..пешеходците!
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
ele написа:Не винаги карам с 50, ограниченията извън града са 90, а по магистралата - 130. Не виждам смисъл да се влача с 50 от Варна до Бургас примерно. .Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
ele написа:SokOtPraskova написа:ele написа:Ако беше ударила торбата с тази скорост, този, който я държи щеше да загуби равновесие и да падне. Това не е за хвалба - ти си поредният убиец на пътя, а това, че са били цигани - няма значение - утре може да е всеки от нас. Жалко, че има повече и повече хора, които се пъчат с подобни глупости и мислят, че е нормално - за това и толкова много народ умира по пътищата.
Коментар
-
ele написа:Те дали трябва да са там или не какво значение има? Ти може да си помислиш, че следващият светофар ще е зелен и да дадеш газ, ама той - червен.Когато се блъснах карах със скорост в рамките на ограниченията и по път с предимство. Това, че някой мангал е отрязал знака на другия, че е без такова не ме прави виновна. Господина си получи наказанието.А казуса с пешеходците ми остави трайни увреждания на нервната система, което само може да ми е в помощ за напред. Считам въпроса за приключен.
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Humppa
SokOtPraskova написа:Считам въпроса за приключен.
Коментар
-
Винаги съм казвал, че законът за движение по пътищата трябва да се преподава като отделен предмет още в училище... Хем бъдещите шофьори поне веднъж ще са го прочели хем ще знаят, че утре като пресичат неправилно и някой ги качи на капака си то той няма да е винаги виновен и те ще се прибират със счупени крайници заради собствената си малоумност и незнание... Не знаенето на законите не ви освобождава от тяхната отговорност! Закон!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Винаги съм казвал, че законът за движение по пътищата трябва да се преподава като отделен предмет още в училище... Хем бъдещите шофьори поне веднъж ще са го прочели хем ще знаят, че утре като пресичат неправилно и някой ги качи на капака си то той няма да е винаги виновен и те ще се прибират със счупени крайници заради собствената си малоумност и незнание... Не знаенето на законите не ви освобождава от тяхната отговорност! Закон!Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
crush написа:Винаги съм казвал, че законът за движение по пътищата трябва да се преподава като отделен предмет още в училище... Хем бъдещите шофьори поне веднъж ще са го прочели хем ще знаят, че утре като пресичат неправилно и някой ги качи на капака си то той няма да е винаги виновен и те ще се прибират със счупени крайници заради собствената си малоумност и незнание... Не знаенето на законите не ви освобождава от тяхната отговорност! Закон!Уви не можело
Коментар
-
coolboby написа:crush написа:Винаги съм казвал, че законът за движение по пътищата трябва да се преподава като отделен предмет още в училище... Хем бъдещите шофьори поне веднъж ще са го прочели хем ще знаят, че утре като пресичат неправилно и някой ги качи на капака си то той няма да е винаги виновен и те ще се прибират със счупени крайници заради собствената си малоумност и незнание... Не знаенето на законите не ви освобождава от тяхната отговорност! Закон!Уви не можело
И аз помня , че имахме такива книжки със знаци и различни ситуации с нагледни примери , но е хубаво да се припомня във всеки клас .Инъче аз като пешеходец съм се нагледал на какво ли не . Най-нахални са старите баби , тръгнали с по 2 бастуна , ако може и трети да хванат , които като коне с капаци тръгват да пресичат без да се огледат
Същите често се срещат да крачат по средата на малки улички , нищо че има тротоар . Шофьора трябва винаги да е нащрек , особено за малки деца :D
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
аз снощи щях да метна за малко 2 момчета на капака ... как изкочиха братче изневиделица и то не беше на пешеходна пътека и вървят напред без да се огледат. аз на спирачките "скачам" ония изведнъж спират и ме гледат умно, аз вътре изпсувах и само чувам отзад едно тико как кове и той спирачки , викам отнесе ми бронята отзад.разминахме се де... ама мн се ядосах м***а му.трябва на човек очи , уши ,всичко да му е на осем...мен не ме дразнят толкова бабичките,ами тия натоканите п**ки дето се мислят за супер велики..... думи нямам ...умната и безаварийна на всичкиCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Колега това едва ли може да се нарече "в рамките на градът". Става дума за околовръстен път с 4 ленти и допустима скорост 80 или 90 (едно от двете). Не мисля, че е било фатално неразумно да съм със 130 в 1 през нощта, когато няма движение, а отсечката е права и широка и има условие за спиране, освен в случаите когато някой изскача от там където не трябва. А колкото до претрепването, аз така или иначе не искам да ме съжаляваш. Не ми говори глупости, ти съм 100% сигурна, че си карал доста по - безрасъдно от мен.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
crush написа:Винаги съм казвал, че законът за движение по пътищата трябва да се преподава като отделен предмет още в училище... Хем бъдещите шофьори поне веднъж ще са го прочели хем ще знаят, че утре като пресичат неправилно и някой ги качи на капака си то той няма да е винаги виновен и те ще се прибират със счупени крайници заради собствената си малоумност и незнание... Не знаенето на законите не ви освобождава от тяхната отговорност! Закон!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:crush написа:Винаги съм казвал, че законът за движение по пътищата трябва да се преподава като отделен предмет още в училище... Хем бъдещите шофьори поне веднъж ще са го прочели хем ще знаят, че утре като пресичат неправилно и някой ги качи на капака си то той няма да е винаги виновен и те ще се прибират със счупени крайници заради собствената си малоумност и незнание... Не знаенето на законите не ви освобождава от тяхната отговорност! Закон!Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар